nothing to lose

Maten i skolan var okej. Fiskpanetter och potatis. Fast jag tänkte mest bara säga att Martin i min klass är vegeterian och jävligt rolig. Haha. Alltså, även om jag skulle skriva det han sa, så skulle ni inte tycka det var roligt. Det är sånt man måste höra för att förstå. Typ, rädda fiskpanetterna och lägga tillbaka dom i sjön. "Så ja, nu är det över. Nu kan ni simma och vara glada igen". Kul var det. Det var så roligt så jag nästan satte i halsen, kissade på mig och grät samtidigt. Fast det gjorde jag inte. Men roligt var det!

Ska ha instrument/sång lektion nu snart. Ska lägga stämma på någon låt som redan finns. Jag menar, det finns miljontals bra låtar i världen, (på bara min spotifylista finns det liksom 1216 bra låtar.) Hur ska jag kunna välja en?! Funderar på någon McFly låt, så jag nästan får sjuna duett med Danny iallafall. Typ, Not alone eller Walk in the sun. Får se hur det blir! Har typ 45 minuter att bestämma mig på, och sen säkert två timmar till efter det innan jag får spela in. Blir nog bra!

Och till helgen verkar det som att jag och min fina vän Klara drar på spelning i Jönköpng, eller så blir det halloween-maskerad-fest i Hultsfred. Båda lockar, kan inte bestämma mig :(.


Min finis börjar bli stor.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0