hello gislaved

Sitter i Gislaved nu efter x antal timmar i bilen. Ska spendera 6 veckor här nu. Hultsfred igen den 11e December. Vet inte om jag är pepp eller inte. Har dessutom fått feber nu med. Score!

Hahha, skön bild från julafton antingen -08 eller -09.

rookiefestivalen 2010 i bilder





PARKEN










ADEPT






EFTERFEST







Hade visst bara bilder från fredagen. Men, säkert någon annan som har från lördagen.
Så jävla bra helg var det. Värt!!


tömde mig på tankar, det är över för gott.

Har varit dålig uppdaterare under helgen men har haft fullt upp med annat! Igår så jobbade jag hela dagen som scenvärd på pubscenen. Såg till att banden kom upp och ner på scen i tid och var bärhjälp och hjälpte även till att rigga ner scenen efteråt. Sen hemmåt efter en lång pratstund med min nyfunna vän Ozzy-Oskar ute i det kalla, och när jag väl kom hem så drog jag till Offe och träffade lite folk. Sen tillbaka till rookie med lite fjortisdunk, kyla och bugg.

I korta drag; har haft en underbart bra helg. Hade inte så stora förhoppningar, men jäklar. Alltså, det enda minus är väl att jag fortfarande är småsjuk, men har en hel vecka på mig att bli frisk, så jag tror nog att allting kommer bli bra tillslut.

Nu, ska jag städa allt jag inte hann städa på min städlista i fredags. Mamma kommer och hämtar mig om typ 3-4 timmar och jag vaknade vid tre idag. (Kom hem vid fyra inatt). Så, har lite att stå i. Ska bara äta upp min mat sen så jäklar. Har lite fler kläder att packa ner med.. Slänger upp alla rookie bilder i nästa inlägg!

yesterday

Gårdagen va SICK. Efterfesten med Adept och andra assköna människor var fet! Alltså, kan inte ens beskriva. Lipade av skratt när vi gick "tipspromenad" haha. "Okej. Du är nu en tipspromenadsfråga ifrån att jag ligger med din flickvän." och ja. Helvete alltså, va roligt det va. Kom hem vid typ, sex eller nått. Somnade direkt i sängen. Gick upp nu vid kvart över tio, så min sömn inatt är inte att skryta med. Har så sjukt ont i nacken och knäna med efter spelningen igår. Men jag klagar inte, nu kör vi ändå!

Ska jobba på metro vid tolv idag, så sitter och funderar på om jag ska äta eller sminka mig/klä på mig först. Kommer nog slänga upp videosarna på youtube eller nått, men bilderna lovar jag slänga upp här! Men orkar inte/hinner inte just nu, så ni får bara ett litet smakprov.


Parken! Dog lite innombords när han spelade
"Jag har varit vilsen, Lisa". Och när han sen sa att det var jag som var Lisa
då kändes det bra i hela kroppen.


Adept! Så jävla fett!


clementiner och besök

Hann nästan städa klart allt, (ingen dammsugning eller så) men plocka undan det mesta och torka bord och liknande, och mitt i allt kom lilla Marcus och hälsade på, som ligger i sängen och gosar med min katt för tillfället. Har ätit clementiner, snorat, lyssnat på musik och pratat skit. Typ. Ska snart ner till sibylla och möta upp Franzi (och Robin?) och gå vidare bort till metropol och hämta ut våra biljetter till rookiefestivalen så jag kan komma in om några timmar igen och se lite på Adept och Parken med mina fina vänner!

Hostan och förkyldningen har blivit lite bättre, men får fortfarande inte hundra. Så det blir lugnas för- och efterfester för min del idag kan jag lova. Men lika bra är väl det. Ska ju upp och jobba imorgon på rookie vid ett ungefär. Kul! Sen får jag se om jag går in på kvällen och kollar på Familjen. Tror nog det blir så.

Nä, nu ner till sibylla!


Häftig bild man kan ta med camen alltså. Seriösa tjejen!


lips like morphine




Hoppsan va kort det blev. Men jag är faktiskt nöjd.
Men som sagt, känns så jäkla ovant. Har inte haft såhär kort hår sen
jag gick i sjuan tror jag. Men egentligen så var det bara skönt att
bli av med det slitna skitet i topparna. Nu ska jag bara komma på vilken färg
jag ska ha i håret med. Färgen jag har nu är jätte ojämn och ful.
Några färgförslag? Brunt? Blont? Rött? Svart? Grönt?


städa + bästa städlåtarna

Dusch, done! Shit va annorlunda det kändes att typ använda schampoo och sånt när man knappt har något hår kvar! Så, nu är det väl likabra att fortsätta med städning!

[X] Rensa kattlådan
[X] Plocka ihop kläder till praktiken
[ ] Dammsuga & torka golv
[X] Ta bort allt hår från handfatet på toan
[ ] Gå ut med soporna
[X] Diska
[ ] Plocka undan all annan skit som ligger och skräpar

Så, måste alltid göra en lista när jag ska städa, annars får jag inte tummen ur röven, haha..
Bjuder på några av de bästa städlåtarna med (utan någon speciell rangordning). Go, go, go!

Youmeatsix - Liquid Confidence (Nothing to lose)


McFly - End of the world


Hoffmaestro - Highway man


McFly - Party Girl


A day to remember - I'm made of wax Larry, what are you made of?



klippt hår, spökhistorier och övernattning

Okej. allt började vid tolv-halv ett av att jag blev impulsig och klippte av håret. Typ, 10-15 centimeter. Helt galet att jag vågade, men jag tror att jag är rätt nöjd! Ska "finslipa" det lite mer, och ta en dusch och sen se hur det blir! Om jag börjar ångra mig tar det ju en evighet att växa ut... Fast mitt hår var så jäkla slitet och tråkigt. Jag tycker det dock ser ut som jag är mycket äldre ut, men de som har sett det säger att det passar mig, så jag får väl helt enkelt tro på dom! Haha, vafan har jag gjort...

Iallafall, när det var klart så kom Julia och Bäx i min klass (som med var vakna av någon random anledning) till mig vid ett kanske, så vi gick ut och vandrade hem till Martin och Viktor som med går i våran klass. Kom dit vid halv två tror jag, så började vi prata om allt, skratta, bli rädda åt spöksaker. Vid tre eller något var jag så rädd, så jag fick sova över där. Martin var så gosig att sova med! Men Bäx och Julia gick hem iallafall... Förstår inte hur dom vågade.

Vid kvart i nio vaknade jag till efter en mycket skum dröm (Involverande tågresor, för mycket packning, det kinesiska språket, gamla vänner och en kramgo människa som verkligen inte är kramgo.) Så det blev en morgonpromenad hem! Men nej, nu ska jag fixa till håret. Städa står på schemat idag!

Ikväll är det rookiefestivalen! Peppa parken och Adept! Wohooo!


Före och efter bilder:





EFTER


(Det här var bara när jag hade klippt av längden. Inte tillfixat alls.
Lägger upp en bättre bild efter jag har duschat och fixat till det lite!)


rosa bandet 2010

Alltså, tårarna rinner fortfarande, trots att Rosa Bandet Galan 2010 är över. Så jäkla sorgligt. Alla inslag om kvinnor som har förlorat kampen, eller har vunnit över den. Och faktumet att 4 kvinnor om dagen dör av bröstcancer, det är ju helt sjukt. En av nio kvinnor får statistiskt sett bröstcancer, tyckte jag att dom sa på TVn.

Jag kan bara jämföra det med ett inslag som var på galan. Det betyder att någon i min klass, statistiskt sett kommer få bröstcancer. Jag hoppas verkligen inte det. Jag vill inte, och vill inte att det ska drabba någon jag känner heller. En så hemsk sjukdom.

Jag känner inte någon som har avlidit eller drabbats av bröstcancer själv, men däremot så vet jag två (betydelsefulla) personer för mig som har drabbats av andra former av cancer. Den ena avled. Den andra överlevde. Det blev jag påmind om hela tiden. Kunde inte sluta gråta. Vila i frid, kära du.  Och till du andra. Kämpa på. Jag älskar dig.


åt helvete med himlen

Mår så jäkla dåligt alltså. Har hostat och snorat hela dagen idag verkligen. Så jäkla irriterande! Vägrar vara sjuk imorgon på rookiefestivalen alltså.

Var iallafall i skolan idag, som vanligt. Började med Näthandel. Gjorde inte så mycket, skrev lite om vart ifrån jag och Tobbe skulle beställa det vi skulle sälja och sånt. Fick även administratörtillgång eller vad man ska kalla det på våra datorer. Äntligen!

På lunchen var det musikquiz som lunchunderhållning som Julia och Bäx höll i. Finisar där! Jag kom faktiskt tvåa! Vann en 200grams marabou med polka! Så jäkla gott. Maten i skolan idag var med god! Schnitzel och potatis. Mums! Hängde även med Filip bort till Luckyland Tattoo (Nyöppnad tatueringsstudio mittemot skolan) lite snabbt innan min lektion började. Är så sugen på att tatuera mig med nu! Men kan tänka smärtan alltså.. Min smärtgräns är lika med noll liksom. Tål ingenting. Kommer ni ihåg en kväll jag skulle försöka pierca labret? Svimmade nästan. Tänk då en ryggtatuering.. Outch!

På eftermiddagen hade vi företagsekonomi, gjorde inte så mycket där heller. Gjorde något ekonomiquiz (med aktuella händelser) som jag fick 9/10 rätt på. Kändes lite bra! Men gjorde väl några frågor i Aktieboken sen bara. Våran mentor kom även in och snackade lite om praktiken vi ska iväg på nu i fem veckor efter lovet, och jag fixade även så jag kan börja läsa Engelska B kursen på praktiktiden och får ta det jag inte hinner med nu på sommarlovet. Känns skitbra! För då slipper jag läsa båda kurserna (Engelska B & Engelska C, som jag vill)  parallellt i trean sen. Och jag behöver som sagt lite att göra på tåget när jag ska pendla Göteborg varje dag!

Somnade direkt när jag kom hem efter skolan, så missade spelningen på Klubben. Åh, jag hade ju velat se Thimmie! Menmen, lär komma fler chanser. Vaknade för kanske en halvtimma sen eller nått, men det var skönt med lite sömn! Vägrar vara sjuk imorgon. Vägrar alltså, på riktigt.

Men nu, ingen skola på 6 veckor, så har bara 5 skoldagar kvar detta året!



Tobias, min arbetskamrat på Nätandel-lektionerna!

Msn och Facebook på lektionerna? Vad är det?


Annica under lunchunderhållningen!

Mitt i musikquizet som jag kom 2a på! Haha, handstilen blir inte så bra när
man har endast suttit vid dator i ett och ett halvt år.
Och ja, jag vet att jag inte kan stava "lose" haha!

Min fina vän Martin!

Julia och Bäx (och lite sara där borta) som höll i musikquizet!
Bra gjort tjejer!


little miss obvious

Måste bara lägga upp denna låten. Har nog lyssnat på den i snart en timma i sträck.

shine a light



no typical thursday night

Det var inte kattplingan som höll mig vaken inatt. Nej, det var min jäkla hosta! Eller ja, första delen av natten var det pinglan, men Damian gav upp efter någon timme eller så och kom upp i sängen. Sen vaknade jag flera gånger under natten och hostade upp mina inälvor. Sista delen av "natten" var värst. Typ, från fem till halv sju eller nått. Hostade så jag inte kunde andas och var nära på att spy. Hur fräscht? Tror nog jag har hållt vaken hela grannskapet med mitt hostande. Mhm, lovely.

Gick iallafall upp typ tio i sju och gjorde gröt, så gott! Men nu springer katten runt och skriker och fattar inte varför, så ska börja göra mig redo för skolan. Näthandel och företagsekonomi, here I come!


remember to breathe

Har gjort världens misstag insåg jag precis. Innan vi åkte till Berga och allt det idag så följde jag med Filip och köpte kattlåda, kattmat och sånt. Jag passade på att köpa en riktig kattleksak till min älskling med då. (Eftersom han leker med typ, toarullar, skosnören, jongleringsboll och liknande.) Köpte en plastboll som är vit och grön. Men, misstaget? Det är en pingla i. Undra hur mycket jag kommer få sova inatt. Ingenting, gissar jag på. Han älskar bollen. Det hörs, liksom.

(Men var iallafall och beställde ett nytt bankkort på banken idag. Duktig tjej! Och så har jag fixat så jag kirrar Peace&Love biljett nästa vecka. Peppen, 8 månader kvar. Woho!)


take my hand tonight

Kom precis hem från Filip. Har varit en dag full av fart och fläng kan jag lova! Direkt efter skolan så åkte jag med Viktor, Filip och Angelica till Hultsfred Bostäder, efter det hem till Viktor. Jag diskade, dammsög och torkade deras golv. Fick 50 kronor för det! Men åkte med Viktor och Filip + Martin i bilen till Berga för att hämta Filips kattunge (så det gick direkt till bensinpengar) men GUD vad söt kattungen va! Och alla kattens syskon som var minst lika små, om inte ännu mindre. Blev så sugen på att skaffa en kattunge kompis till min älskade Damian, har dock inte råd med dubbelt så mycket mat och sånt just nu, men snart hoppas jag!

När vi kom hem från Berga så sprang jag och Filip över till Daniel och hämtade 500 kronor som han var skyldig mig. (Efter att vi hade ätit lite mat, bestående av bacom och äggröra/omelett typ och lite saft. Gott!)
Hittade en väldigt rolig sak i hans trappuppgång när jag sprang där dock!
McFlyfans, håll i er.



Fatta att jag fick titta två gånger innan jag fattade att det var J Udd och inte Judd? Blev lite glad i hjärtat ändå. Allt som påminner om McFly är fint!

Sen gick jag hem till Filip igen och slappade med han och hans katt. SÅ SÖT. Vid tio ungefär så stormade Viktor, Oskar, Martin, Alicia, Amanda och Nina in i lägenheten med skumpa och cider! Alicia den fina fyller ju 17 år idag. Så det skulle tydligen firas! Tog lite bilder på mina fina vänner, men drog hem efter dom hade kommit. Den jäkla hostan och förkyldningen tar kål på mig! Så, det blir någon macka nu, sen sängen!






PEACE AND LOVE

Jag kan inte bli mer taggad på sommaren 2011 än vad jag är nu. Peace and Love hade sitt första bandsläpp (13 akter) och jag har nog aldrig sett ett sånt bra bandsläpp någonsin som festivalen precis hade. Herre min gud.

The Sounds
Oskar Linnros
All Time Low [US]
Daniel Adams-Ray
Maskinen
Kapten Röd
The Haunted
Sage Francis [US]
Asta Kask
Anna Järvinen
Carl-Johan Vallgren
Anna Ihilis
Astrolites

Band markerade med fet stil: MÅSTEN. Jag menar, All time low. Det räckte med att jag såg det namnet och jag bestämde mig för att åka. Har sett bandet två gånger redan, men missade när de var på siesta 2008. Maskinen, hur mer party än så blir det? Såg dem på siesta nu i våras när vi var där med skolan. Dansade stjärten av mig. Och Kapten Röd såg jag med på siesta nu i år, och jag blev så glad av hans musik. Ett måste helt enkelt.

Band markerade med kursiv stil: Band jag inte sett men känner att jag kommer se på festivalen. Asta Kask (coola, och kommer förhoppningsvis träffa min sopsorterarkompis Viktor från sommarens P&L som jag har tappat kontakt med!), Daniel Adams-Ray för han är underbar. Samma med Oskar Linnros, och The Sounds för att Maja är så jäkla cool.

Ses vi på P&L 2011 eller?


come and sing with us



Home is where the heart is.

Nu lägger jag mig i soffan med en skål popcorn och myser med katten. Just so you know. Lyssna på låten här ovanför. Den är underbar. Så fin, och bilden är rätt sann med. The King - I love you.


inköp

Innan mitt bankkort slutade fungera så var jag förbi Family House efter skolan idag med Elin från min klass. Inhandlade dessa snygga svarta tights för 160 kronor! Supernöjd! Synd att de inte gör sig så bra på bild bara. Dom är verkligen assnygga i verkligheten



bad day

Idag har det inte varit min dag. Inte alls. När jag var påväg hem efter skolan så kör Martinsson förbi och nämner att han ska till vimmerby. Great, tänker jag och hänger på och tänker köpa några baslinnen på lindex eller cubus nu när jag har fått pengar. Så, snabbt hem, sen iväg. In på cubus, hittar tre linnen (3 för priset av 2) och tänker, asbra, och när jag kommer till kassan så fungerar inte mitt kort! Så, hon säger att jag ska gå till bankomaten brevid affären och ta ut pengarna kontant istället. Men inte ens bankomaten kan läsa mitt kort?! Alltså, vafan händer liksom.

Åker iallafall hem till Hultsfred igen, är framme typ kvart i fem, inser att jag ska vara på möte borta på metropol vid fem. Martinsson är snäll och kör mig dit, kommer fram och är på mötet. Väl på mötet så inser jag att jag har låst in mina lägenhetsnycklar i lägenheten. Får ringa upp Angelica som fixar fram journumret som jag får ringa (observera att jag hatar att ringa folk jag inte känner), sen får jag ringa upp en snubbe till som fixar dit en vaktmästare. Får så gott som springa hem från willys (inte så långt, men ändå rätt långt. Kallt om inte annat). Sitta i trapphuset, sen kommer vaktmästaren äntligen efter typ en halvtimme. Bättre sent än aldrig, kan man ju tänka.

Så, jag kommer in, är allmänt assur, gör min gröt som jag hade peppat hela dagen, kollar lite på tv, så ringer en kompis och ber om flytthjälp. Går ner (ja, går.) till lilla torget, (det är en bit det med) och hittar inte ens huset jag ska flytthjälpa i. Så får ringa och be om vägbeskrivning när jag egentligen skulle gått typ 20 meter åt höger bara. Duktig Lisa. Så, springer upp och ner för trapporna där (han ska såklart flytta till översta våningen, men får hoppas på fin rumpa och fina lår efter det där). Sen efter nån timme så blir jag hemkörd iallafall och nu sitter jag här.

Men, ja. Alla dagar kan inte vara bra. Är fortfarande sur. Här är iallafall bilderna från singstar-underhållningen på lunchen!


Sara och Mimmi kör hårt!


"É de det här du kallar kärlek"


Annica och Hanna


Martin och Linnéa bjöd på sig själva med!


Publik! (Observera mitt självporträtt på väggen som det står McFly över!)


Det blev ett fint avslut med allsång till "We are all the winners".


free fallin'

Sitter i skolan och håller på att skriva om aktier och börses. Varför, kanske ni undrar. Vet ni vad, det undrar jag med. När ska jag ha användning för det här? Och varför läser jag det nu när jag borde skriva min APU uppgift istället? Tycker det är lite konstig prioritering här va.

Lunchunderhållningen som jag och Hanna höll i gick förvånansvärt bra. Man kände sig faktiskt lite duktig när vi lyckades koppla ihop både PA, projektor och ett playstation och få ljud och bild att sammarbeta och allt det knappt utan Stoffes hjälp alls. Det verkade även rätt uppskattat bland eleverna. Eller, de få som sjöng iallafall! Men kul var det.

Det blev ingen Wind of change inspelning imorse, som jag trodde. (Oj, insåg precis att jag missade hela min mattelektion igåreftermiddag. Haha, hoppsan.) Men, lite ensamble spel blev det iallafall. Men är så jävla trött på den låten Wherever you will go - The Calling nu, så har tillochmed tagit bort den från min spellista på spotify och den som var en av mina favoritlåtar förut.

Slänger upp bilder från singstar-lunchunderhållningen när jag kommer hem, så ska fortsätta skriva om vilka fördelar det finns med börsnoterade bolag och vilka krav som krävs för att komma in på OMX Nordisk börs. KUL LIV.

you should know by now


 
Is it me, or is it time to take a look at who i choose,
When you have everything you got everything to lose.


sick and tired of being sick and tired

Mår inte bättre idag. Fy. Ioförsig så känner jag mig inte speciellt febrig idag. Men har readn hostat upp mina inälvor x antal gånger och snytit mig typ 500 gånger. Inte okej. Ledsen Lisa. Fryser som satan gör jag med, men dom är ju sååå generösa med värmen i lägenheterna här alltså. Verkligen. Inte.

Nä, ska skärpa mig nu. Äta frukost, göra mig iordning och allt sånt häftigt.

The White Tie Affair – Candle (Sick And Tired)
I'm burning for you, burning like a candle.


my heart

Fan vad jag älskar McFly. Ifall ni hade missat det liksom.


maybe we'll find better days

Det blev ingen inspelning på eftermiddagslekionen idag. Spelade bara över låten till datorn nere i studion så får ta det imorgon istället. När jag kom hem från skolan så var det TopModel på (som vanligt) men somnade vid fyra och vaknade vid sju. Blir så jäkla trött när jag är sjuk! Skulle egentligen dragit till gymmet idag, men nä, avstår faktiskt det. Okej, kommer inte få gymma på 6 veckor nu från och med nästa vecka, men vill verkligen inte gymma eller träna alls när jag är sjuk. Skönt att vi inte har idrott på schemat i skolan längre!

Katten ligger och spinner i mitt knä, han är så varm och gosig. Åt precis en snabbt ihopslängd sallad med lite ost. Gott som utav fan, men tog lite chips efteråt med så speciellt nyttig är jag kanske inte.

Imorgon måste jag pallra mig iväg till skolan, hade hellre legat hemma under täcket och försökt bli frisk så jag slipper min jäkla förkyldning. (Great, har varit förkyld i en dag typ och är redan trött på den). Men, jag och Hanna har ju lunchunderhållningen, vilket betyder att jag ska ta med mig både playstation och singstar skivor + mikrofoner till skolan imorgon. Känns ju, bra att bära runt på det. Funderar på att skippa eftermiddagslektionen med företagsekonomin. Fast det lär sluta med att jag sitter där ändå säkert. Hatar att missa skolan.


Febrig och förkyld chey i skolan.


Maskeradbildbomd

Slänger upp mina (kassa) mobilbilder från maskeraden i lördags!


(Lite) PK, Anton och Benjamin


Linnéa var där och söt!


Ozzy var med gullig!


Jerry och Sonny!


David var med där, utklädd som säkerhetsvakt.


Angelica som indian, och Fiffi som grannen i Beck! (Har jag för mig hon sa)


Avslutar med en bild på Sara, Filip och (nighttime) Oskar!


nothing compares to you

Sitter nere i replokalen i skolan. Mår allmänt skit. Förkyld, hosta och säkert feber med. Känner mig allmänt svag helt enkelt typ. Menmen, bara till att bita ihop! Vilar gör man i graven.

Hade svenska på morgonen, skrev en filmrecension om 8 mile. Gick väl som det gick, men glad är jag ändå. Så länge jag får arbeterna gjorda så är jag nöjd. Typ. Men nu efter maten har vi instrument/sång och jag och mimmi ska spela in Wind of change . Kan bli intressant. Tog två timmar att bestämma sig för den låten, och jag är som sagt jätteförkyld och hes och läraren har sprungit iväg någonstans. Hm. Men somsagt, intressant!

Ikväll får jag lite pengar av pappa och lite av en kompis. Så, lovade betala tillbaka de 260 jag är skyldig Pernilla efter Danmark, och ska se om jag inte kan ge tillbaka 100 lappen sen gymnasiefesten till Lina med. Hatar att ha skulder, men är ändå rätt bra på att betala tillbaka dom i någorlunda god tid tycker jag allt! Men vill så gärna köpa nya kläder. Det var verkligen längesedan jag unnade mig någonting alls (förutom mobilen när jag fyllde år) så det börjar bli dax. Tar nog en liten tur till family house imorgon och se om det finns någonting fint. Är sugen på nya tights eller någon tröja. Jacka och skor får vänta tills senare. Ska be mamma om lite sponsring tror jag.

Men nu ska jag göra annat!

ur funktion

Denna natten har inte varit bra. Har vaknat stup i kvarten för att snyta snoken. Men, när jag gick upp på riktigt nu vid halv sju så var den så täppt så det gick inte ens snyta typ. Ur funktion ska jag skriva på en lapp och klistra fast på näsan idag. Och det gör ont i hela kroppen. Usch. Stackars mig. Jag som skulle gymma och grejer nu i veckan, men är så jävla skraj för att träna när jag är sjuk. Jag gör det bara helt enkelt inte.

Men nu ska jag börja göra mig iordning. Sminka mig lite så jag ser mer levande ut än vad jag känner mig och platte håret och sånna viktiga saker.

Fy. Hoppas ni mår bättre än vad jag och min näsa gör.

hold on, be strong

man kan inte alltid vara glad.
men jag ska ta mig igenom veckan, ta itu med allt som ska tas itu med.
inte vara lat och prioritera bort något. målet är gislaved på söndagkväll.
och det känns bra. komma hem och bara få vara. i can't wait.
men en vecka kvar, jag har klarat det förut. det klarar jag igen.
tror det kallas för hemlängtan.

when we were winning

Kollar på torsdagens repris av Lyxfällan och katten ligger och sover på mina fötter. Klara åkte hem idag, men gårdagen var otroligt rolig. Tror nästan detta året slog förra året, om jag ska vara ärlig. Har några fina bilder på mobilen, men det slänger jag upp senare.

Hade en galet rolig dröm inatt haha. Alltså, tjejer och deras avundsjuka. Var nästan lite rädd när jag vaknade. Vill inte möta de tjejerna igen, om jag ska vara ärlig. Haha! Galet alltså. Menmen, så kan det gå.

Nu ska jag väl ta och städa upp lite (det är kaos i min lägenhet) och ta en dusch och äta något litet. Var och köpte ostfrallor och äppeljuice på konsum innan när jag lämnade av Klara på station, så det får väl bli något sådant till mat. Låter helt okej faktiskt! Peace out.

i just can't get enough

Sitter här och är astaggad! Vaknade vid nio typ, men låg kvar i sängen i två timmar och gosade med älsklingskatten. Mysigt! Ska snart ta tag i att diska, städa och plocka iordning lite. Lite duktig måste man vara! Och mitt i allt ska jag möta upp Klara på stationen med! Åh, kommer bli så bra.

Är supertaggad inför kvällen alltså. Det var längesen jag var ute och hade riktigt roligt med massa folk nu, men det är aldrig fel med lugna helger heller. Men det blir ju extra roligt när det är lite "tema" på grejerna man ska iväg på. Som tillexempel, ikväll är det ju maskerad. Hur kul som helst! Förhoppningarna är höga eftersom förra året var verkligen askul!

Nä, är väl lika bra jag sätter igång direkt! Slänger upp lite bilder från förra årets maskeradfest. (Bilderna är lånade av fina Annica!)


Elin som dalmatin!


Oskar som, eh... ah!


Lisa och Sara!


Jag och Sara! Haha!


Ellinore, Emelie och Oskar


Söta Julia!


Alicia och Pontus! Finisar där.

Åh, är sjukt taggad! Höjer volymen lite till tror jag.


can't read my pokerface

Kom precis hem från Joel! Det var verkligen en rolig kväll med pokerspel, kortspel, popcorn, skratt och fina vänner. Helt okej att spendera en fredagkväll på! Sen att jag inte var så bra på poker är en annan sak, men man kan inte vara bra på allt! Slänger upp lite bilder från kvällen, och min mobilkamera är inte superbra att ta kort med i mörker, men det duger helt klart!



Joel vi var hos! (Notera discobelysningen vi hade!)


Mina fina vänner! Matthias och den (faktiskt normala) Robin! Haha.


Hanna!


Nanna!


Och David var där med!



Men nu blir det nog sängen för min del. Taggar järnet för imorgon. Får träffa min underbara vän Klara igen och så är det maskeradfesten med. Känns bra!

 

 


way away

Har provar lite olika halloweenutstyrslar nu. Har fyra alternativ känns det som.
1, "förrymd brottsling som är smutsig med trasiga kläder"
2, Kissie - kort och gott
3, Drillflicka (åh, minnerna kom fram när jag tog på mig drillbodyn från skolfotbollen kan jag lova!)
4, Hula-hula tjej! (Drillminnen även där. Karnelevalen 2008? Eller nått?)

Det lutar mest åt ettan eller tvåan just nu. Ettan för att då kan jag och Klara klä ut oss ihop, eller tvåan bara för det helt enkelt kan bli roligast.

Iallafall, ska sminka mig och fixa håret strax. Ska iväg till Joel på pokerkväll med några andra fina människor. Och nej, jag kan inte spela poker för fem öre, men det kan ändå vara trevligt att umgås lite! Men som sagt, imorgon smäller det. Ska bli himla trevligt!

fredag

Tjatja, blogg.se vägrade publicera min inlägg igår. Men idag verkar det funka som det ska iallafall. Och det är väl bra?

Iallafall, gårdagen var lite.. speciell. Försov mig i två timmar, så missade hela första lektionen, men så kan det gå ibland. Min katt hade rivit ner min (signerade) All Time Low affisch så den hade gått sönder lite. Blev faktiskt lite lessen, men så kan det visst gå när man försover sig.

På andra lektionen igår så hade vi företagsekonomi, och jag blev färdig med alla boksluts uppgifter. Skiter i om det blev rätt eller inte, bara jag blev klar. Ni anar inte hur skönt det var att stänga ihop den boken och veta att man aldrig mer kommer behöva öppna den alltså! Efter skolan gick jag ner och köpte äpplen (betalade med enkronor. Är man fattig så är man!) så när jag kom hem blev det till att baka äppelpaj direkt! Och gott blev det med!

Idag var jag ledig från skolan, vilket var väääldigt skönt. Vaknade vid tio eller nått av att katten var på lite bushumör, men la sig och gosade med mig när han insåg att jag inte var det. Haha! Vilken sötnos alltså. (Han ligger förövrigt och sover i min säng just nu. Han har tillochmed kudde och täcke! Vilken livsnjutare.) Har inga större planer för dagen. Ska iväg till gymmet om typ 40 minuter (var ett tag sen jag var där, dåligt!) och efter det ska jag direkt ner till Elin och kolla på henens kattunge som hennes katt födde för någon dag sen bara! Åh!

Ikväll blir det en lugn kväll skulle jag tro. Är inbjuden på pokerkväll, så får se om det blir det eller om det blir film för min del. Men imorgon är det halloweenfest och Klara kommer även och hälsar på mig! åh så bra! ♥



I ugnen...


Färdig!


Hade ingen vaniljkräm eller nått, men mjölk till går precis lika bra!


let it snow

Vaknade idag. Men det ovanliga är att, jag försov mig idag. Inte med fem eller tio minuter eller så, utan TVÅ TIMMAR. Hur lyckas man? Har försovit mig en gång tidigare i mitt liv. Julavslutningen i åttan. Då kom jag väl en kvart för sen. Eller nått. Men liksom, två timmar? Fan va dålig jag känner mig. Och min näthandel lektion slutar om typ, 45 minuter. Och om jag antar att Tobbe fortfarande är sjuk (han var sjuk igår) så jag hade inte fått så mycket gjort själv ändå, eftersom vi jobbar ihop. Men, ibland suger livet lite, och inte så mycket att göra åt det!

Nått som dock inte suger är att, jag skrev ju att det snöade igår, men trodde aldrig att det skulle lägga sig på marken, men när jag (väl) vaknade i morse så hade det gjort det! Inte så mycket, men lite! Och fint är det! Men har fortfarande vinterskor-problemet jag måste ta tag i! Ajajaj. Förlåt fötter, ni kommer frysa.

Hade förövrigt en väldigt konstig dröm inatt. Jag var typ värsta svarta fåret som drog med mig olycka överallt, (typ gjorde så att tigrar attakerade sovrummen och att sängar började brinna på barnhem) fast bil åkte vi, och så var vi på universeum-rundan bland fiskarna och fåglarna och det. Sen jagade en unge mig som jag kommer ihåg från min dagispraktik i femman typ. Bara för att han ville ha varm och "vanlig" mat. Dom fick tydligen kattmat (?) på deras dagis.

Anyway! Ska göra mig iordning nu och leta fram raggstrumporna.


Första snön + min katt som aldrig sett snö förut! :)


it's in the water

Känner typ hur allting i kroppen bara säger "NEJ, SÄNGEN, NU, SOVA!" typ, så fattar inte varför jag sitter uppe fortfarande. Har kollat lite på Kenza och Tyra show, ochså var Rikard min hjälte för dagen och kom och knådade min elaka rygg lite, så lite bättre känns det. Hoppas det känns bra imorgon med så det kan bli att dra till gymmet! Var ett tag sen jag var där, och under praktiken kommer jag inte lyckas gymma någonting (kommer bli 5 veckor av ren lathet, lovely!). Lite självdiciplin får man allt ha.

Jag har förövrigt en stor nyhet! Det snöade (snöar fortfarande?) idag! Första snön! Ojojojoj, kände hur barnet inom mig blev lite glad, men den lite mer mogna sidan av mig blev lite fundersam. Har varken vinterskor eller vinterjacka inhandlat, så det får inte bli allt för mycket snö på marken! Men vet precis vilka skor jag ska köpa, dom dära kängorna som jag nu fått reda på finns på dinsko men jackan är det svårare problemet. Är assugen på antingen en Fjällräven eller en Canada Goose. Ingen av dom är väl direkta "budget-val", så får se vad mamma säger om mina önskningar! Antagligen nej.

Nej säger jag också nu. Nej till datorn och ja till sömnen. Har två "jätteroliga" lektioner imorgon, men på fredag behöver jag bara vara i skolan en timme, så det jämnar ut sig rätt bra! Godnatt!

varför

ska du verkligen vara så svår att bara ge upp?

graderna sjunker så fort överallt

Har varit lite för ambitiös i skolan och upptagen för att ha kunnat skriva något här. Surprise, surprise! Började med branchkunskap imorse. Pratade om intresseorganisationer och bandet kent. Typ. På eftermiddagen blev det företagsekonomi, men läraren var där 30 minuter, av de totala tre timmarna. Typ. Men, jag har bara två uppgifter kvar inom bokföringen. Blir kanske lagom klar till helgen så man får fira det lite med?

På tal om helgen så är det maskeradfest här i Hultsfred! Och fina Klara kommer troligen och besöker mig med. Så fint! Verkar som att hon, jag och Lina i min klass ska klä ut oss ihop, och jag har faktiskt en liten idé som kanske kan bli väldigt bra! Hoppas dom går med på det bara!

Sitter för tillfället och glider runt på SJs hemsida och försöker hitta någon lösning för vad det verkar bli till att pendla varje dag till göteborg fram och tillbaka. Hittade något slags 30-dagars kort, men har ingen aning om vad de kostar eller så, så får nog gå in på någon station och försöka lösa det. Har ioförsig någon sovplats i Göteborg så jag kan sova över någon dag så, men jag skulle bara känna mig dum om jag trängde mig på hos någon i fem veckor typ. Men, det löser sig säkert!

Ikväll verkar det som om det blir lite filmmys hos Bäx i min klass, men hoppas att Rikard hinner förbi mig innan så jag kan få lite massage för min rygg är helt fucked up alltså. Kan inte sitta normalt utan att det gör ont. Äckel rygg.


Silence is a scary sound

Namn: Lisa
Bor: Hultsfred
Syskon: 1
Född: September, -93.

Ögonfärg: Blå
Längd: 165, typ.
Skostorlek: 39-40
Höger eller vänsterhänt: Höger
Stjärntecken: Jungrfu
Hårfärg: Brunt
Födelseort: Värnamo

DAGENS
Låt: McFly - Party Girl
Saknad: Värme?!?
Kläder: Jeanstights, linne, tröja.
Underkläder: Vita!
Mat: Köttfärslimpa, potatis, smörgås.
Köp: Ingenting!
Göra sen: Gosa med favoritkatten?
Godis: Ingenting
Pinsammaste: Inget, tror jag?

SVARA ÄRLIGT
Tycker du om att plocka svamp: Nä
Tycker du om godis: Eh, ja.
Hur många gånger i veckan äter du godis: Äter det väldigt sällan
Äter du ofta nyttig mat: Haha nä.
Tycker du att du själv är söt/snygg: Inte speciellt.
Du ger mycket komplimanger till andra: Ibland så!
Är du nöjd med ditt förnamn: Ibland.
Du tycker att du själv är smart: Iblaaand.
Vad är det sämsta hos dig: Haha, vet inte? 
Vad är det bästa hos dig: vet inte? :D
Har du bra självförtroende: Inte speciellt.
Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn: Minst 6 typ.
Du tycker om att vara med tjejer: Ja.
Känner du dina grannar: Nein.
Vad har du för färg på dina underkläder Vitaaaa.
Äger du några Björn Borg kalsonger: Nej.
Hur många: -
Är du en Björn Borg-fjortis: Äger ingenting från björn borg tror jag.
Gillar du skolan: jaa-a!
Har du någon gång skolkat: Ja
Spelar du något instrument: Jadå.
Sporter/aktiviteter har du gått i: Gymnastik, fotboll, drill, volleyboll typ.  
Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag: Typ, fyra gånger?
Tycker du om djur: Ja

BRUKAR DU...
Sova: Jadå.
Ta mediciner du inte borde ta: Nej
Skada dig: Nä
Klä dig i svart: Ibland?
Lita på folk: Nej
Skada dig med flit: Nä.
Drömma mardrömmar: Nä.
Gå i skolan: Ja
Gå i kyrkan: Nej
Ljuga: Nä.
Vilja dö: Nä.

HAR DU...
För många vänner: Man kan väl inte ha för många?
Skadat någon: Haha tror det :(
Färgat håret: Ja
Några piercnings: Nej
Några tatueringar: Nej
Egen dator: Ja
Gjort bort dig rejält: Har jag säkert!

ÄR DU...
Snäll: Jadå
Snygg: Nä
Söt: Ibland?
Kort: Allt är relativt
Klantig: Haha, ja, lite, okej.


i want to make you feel beautiful

Katten smög sig precis ner i mitt knä, och jag får lite McFly låtar skickade till mig på msn. Bartenderskolan på TV. Kollade först på halva GH DVDn med McFly, sen blev det lite Desperate Houswifes och sen lite Cougar Town. Helt okej serier om man säger så.

Ska bara ta emot låtarna jag håller på att få, sen ska jag ta ut linserna som börjar svida lite. (Trötta ögon, got to love it) och sen göra sig redo för sängen och ta en fin tupplur. Hade nästan ställt in mig på sovmorgon imorgon, men så blev det inte! Nejnej, branschkunskap på morgonen och företagsekonomi på eftermiddagen. Det får väl gå. Mamma köpte massa clementiner till mig, så får väl ta med någon till skolan så jag kanske kan klara dagen.

Måste verkligen spara pengar nu. Måste köpa nya kläder alltså. Då menar jag baskläder, typ, linnen, jeans, koftor. Lite smycken är jag sugen på med. (Om jag inte gör som elin i min klass och skapar egna? Unikt är ju alltid roligt!) Och sen ska jag försöka få tag på ett par sånnadära supersnygga kängor som jag har sett pryda några fötter här i Hultsfred. Och sen har jag lite skulder jag måste betala tillbaka till folk, men folk är skyldiga mig pengar med så det jämnar nog någolunda ur sig. Så ja, nu får det inte bli några utgifter innan studiebidraget kommer! Orkar inte hamna minus på kontot igen. Det suger.


Nytagen bild på en trött tjej. Godnatt! ♥


And there's not a place on earth I'd rather be than here

Mamma åkte precis hem. Det var trevligt att ha henne här, faktiskt. Pratade lite, lagade mat, handlade mat, fryste in mat. Massa mat. Var så länge sen jag träffade henne. Men om två veckor typ så ses vi igen, för då är det ju höstlov och det lovet ska spenderas i Gislaved!


Min kära mamma from behind så att säga


.

Nu går jag in i min egna lilla värld och stannar där ett tag.



she will be loved

Gick upp kvart i sju imorse, astidigt! Hade lockat håret igårkväll så allt stod åt alla håll så sket i allt och satte upp det i en bulle. That's how I roll! Kom till skolan, och gick rätt ner till replokalen. Ensamble står ju på schemat på tisdag morgonarna! Och kul är det med! Stoffe fick vara stand-in på trummor, mimmi körde gitarr, Ozzy tog basen och jag fick sjunga. Sen blev det både jag och mimmi på sång och stoffe på gitarr istället.

Har precis ätit äcklig pastasallad till lunch (inte ens fetaosten var god, och då är det illa). Men, mat måste man ha i magen! Företagsekonomi väntar härnäst och tre timmar framåt, är verkligen otroligt taggad. Inte. Men, om tre veckor börjar praktiken och då blir det ingen skola på fem veckor och hello göteborg! Asparty!

here comes the night

Har legat och slöglott framför TVn i några timmar nu. Blev aldrig någon McFly DVD, var lite lat och orkade inte plocak fram filmerna som jag gömt undan så inte katten river ner, så det blev typ, allt annat möjligt skit som går på tv. Typ, Biggest Loser Sweden, Svenska New York Fruar, Top Model, ja, ni ser. Sånt som är lätt att fastna framför.

Som sagt så kommer min kära mor och hälsar på mig imorgon och eftersom hon kommer precis när jag har slutat skolan, så tänkte jag städa iordning redan nu. Tänkte iallafall ta disken och hallen och städa/plocka upp i, sen får vi väl se om jag orkar med något mera. Annars tar jag resten på morgonen imorgon. Känner mig så himla duktig ibland. Inte för det är så kul, men dra på lite bra musik så går det nog helt okej!


the way you make me feel

Pappa ringde precis, pengar på måndag ska rulla in som de ska, typ. Underbart!

Var och simmade med Hilde efter skolan idag, vilket var rätt skönt. Eller simmade och simmade. Åkte kana och hoppade trampolin och bastade typ. Men skönt var det! Efter det följde hon med mig hem så åt vi lite mat och snackade skit. Fint!

Imorgon kommer mamma och hälsar på mig. Vi ska handla lite, laga mat och umgås. Har inte träffat henne sen typ, min födelsedag eller nått. Kommer inte riktigt ihåg. Längesen var det iallafall! Så det blir nog bra!

Ska nog dra en McFly DVD idag. Fyfan vad jag hatar dom på sandbag som sitter och snackar skit och är dumma i huvudet och bara "nej, du har fel". Typ. Men NEJ. Jag har rätt. Inse. Fu. Och eftersom jag inte är i England och ser McFly ikväll, så får jag väl ha en egen konsert med dom hemma. Tror det blir Wonderland. Eller Greatest Hits. Var längesen jag såg Greatest Hits. Får nog bli den. Om jag hittar den. Hope so! Och, justdet. McFlyfans är bäst.


I can't stop diggin' the way you make me feel.


nothing to lose

Maten i skolan var okej. Fiskpanetter och potatis. Fast jag tänkte mest bara säga att Martin i min klass är vegeterian och jävligt rolig. Haha. Alltså, även om jag skulle skriva det han sa, så skulle ni inte tycka det var roligt. Det är sånt man måste höra för att förstå. Typ, rädda fiskpanetterna och lägga tillbaka dom i sjön. "Så ja, nu är det över. Nu kan ni simma och vara glada igen". Kul var det. Det var så roligt så jag nästan satte i halsen, kissade på mig och grät samtidigt. Fast det gjorde jag inte. Men roligt var det!

Ska ha instrument/sång lektion nu snart. Ska lägga stämma på någon låt som redan finns. Jag menar, det finns miljontals bra låtar i världen, (på bara min spotifylista finns det liksom 1216 bra låtar.) Hur ska jag kunna välja en?! Funderar på någon McFly låt, så jag nästan får sjuna duett med Danny iallafall. Typ, Not alone eller Walk in the sun. Får se hur det blir! Har typ 45 minuter att bestämma mig på, och sen säkert två timmar till efter det innan jag får spela in. Blir nog bra!

Och till helgen verkar det som att jag och min fina vän Klara drar på spelning i Jönköpng, eller så blir det halloween-maskerad-fest i Hultsfred. Båda lockar, kan inte bestämma mig :(.


Min finis börjar bli stor.


the girl and the robot

Det var tydligen ingen svenska lektion idag, när jag och elin satt i klassrummet så läste båda på fronter att nej, åsa är ju hemma idag. Jaha, tänkte vi och kom på att vi kanske kunde ha mattelektionen nu på morgonen istället för eftermiddag (eftersom jag har matte och instrument/sång samtidigt, ambitiöst! Lite Hermiony i harry potter varning på mig där alltså). Så, så blev det allt! Så nu sitter jag, elin, julia oich rebecca och pluggar på lite olikheter och liknande i klassrummet och känner oss smarta.

Jag kan inte påstå att jag är världens mattegeni, och jag vet inte ens varför jag läser Matte B kursen när jag knappt klarade Matte A. (Fick inte godkänt på nationella, bara det säger väl någonting). Men det är lite som en säkerhet för mig. Matte är nog det enda ämnet där jag inte pressar mig till mer än ett G. Får jag ett G i kursen så blir jag mer än nöjd eftersom jag vet att jag inte klarar av mer, och ser ingen mening i att sitta och plugga någonting jag inte förstår. Och om moderaterna nu ska ta bort komvux (?) så kanske jag inte hade fått chansen att plugga Matte B om jag inte valde det nu på gymnasiet, om den kursens betyg behövs för att komma in på den högskolan jag vill in på.

Så, säkerheten först små barn. Kom ihåg det. Det kommer kännas bra när jag har läst klart Matte B kursen, faktiskt. Även om det inte är jättekul nu. Men, somsagt, man måste leva med det tråkiga för att kunna ha roligt ibland. Så är det faktiskt. Det har min mamma lärt mig.

mr. brightside

Gick upp kvart i sju efter att vaknat av ett sms från Victor, och startar nu dagen med två rostade mackor med ost och en kopp varm saft och lite McFly på det. Kan det bli bättre eller? Nej! Humöret är ovanligt bra idag, det är väl för jag har insett att fan, livet löser sig. Även för mig. Iallafall pengaväg. (Översatt = jag får pengar på måndag nästa vecka, så klarar rookiefestivalen! Score.)

Har en "normal" skolvecka framför mig nu, vilken betyder tidiga mornar utom fredagar. Hm, kanske inte så jobbigt, men mindre skönt än vad det var förra veckan då vi hade typ en lektion om dagen bara. Menmen! Idag väntar iallafall Svenska B, Matte och Instrument/sång. Kan nog bli en helt okej dag. Gymmet senare ikväll med kanske? Tror det!



McFly – The Way You Make Me Feel


when i get home, don't wanna be all alone

Slänger upp bilderna på min lägenhet nu innan jag och katten går och lägger oss!

1, Hallen (Det är fint att ha mattor på snedden va?)



2, Köket.




3, Toalett (badkar <3)


4, sovrum/vardagsrum




Yeap, that's my crib! Men nu, sova!

see me



you make it real

Har precis kommit hem från pizzerian nu. Det började med ändrade planer med fikat eftersom Angelica inte tål pälsdjur och jag har en katt, så vi gick bort till Willys och köpte kakor, muffins, juice och choklad, sen gick vi hem till henne och mumsade på allt och pratade om livet och allt som hör det till. Sen cyklade vi ner till pizzerian och mötte upp Martin och Sara som redan var där och gick in på den älskade pizzerian och snuttade lite av Martins pizza.

Jag måste bara säga att; jag älskar Hultsfred. Eller kanske inte staden i sig, (men visst, den är mysig!) men alltså, människorna här är helt underbara. Vet inte alls om det är ömsesidigt, för jag vet inte vad folk säger, tycker, tänker om mig. Men jag tror nog jag tycker om varenda kotte här alltså. Det är väl en-två stycken jag har något starkt emot, men det har dom gjort sig förtjänta av. Men utöver det, fyfan vad fina människor det bor här. Älskar fan alla. Ni är underbara.


Martin! ♥


det är så jag säger det

Sådär! Disken är färdig och jag har tillochmed hunnit plocka ihop lite kläder och saker som ligger och skräpar i hallen och på andra onödiga ställen. Duktigt va? Känner hur vuxenpoängen ökar! Och bara för att de ska öka ännu mera så har jag bjudit över finaste Angelica på fika och skitsnack. Får ta och ha en popcornmyskväll med mig efter jag har mött upp Martin och handlat och det dära.

Nä, gud vad jag älskar söndagar ibland. Och även om min katt är rätt jobbig ibland så har även han sina stunder då han kan ligga i knät och vara gosig så man bara känner hur kärleken flödar mellan mig och honom. Haha, åhgud, min katt. Nä, ska nog ta och fläka på lite smink i ansiktet innan Angelica kommer! Tog även lite halvbra mobilbiler på min lägenhet förut så alla kan få se hur häftigt fint jag bor alltså. Men de bilderna kommer upp senare! Så länge får ni en fin bild på två av mina favoritpojkar, Tom och Danny. ♥


(still in my blood)

Tjatja bloggen alltså. Alexander åkte precis hem, så nu sitter jag här och funderar på om jag ska diska eller äta popcorn först. Tror nog det blir popcorn alltså. Det är alltid kul med sällskap här nere (kan ju bli rätt ensamt ibland) så jag hoppas mamma med kommer ner antingen imorgon eller på tisdag! ♥

Det har verkligen varit asbra väder hela helgen och veckan i princip. Fattar inte varför man inte tar vara på det och ligger och sover dagarna i ända istället (vilket jag typ har gjort hela veckan). Menmen, ska ner och möta upp min fina vän Martin på station ikväll så får väl ta en liten höstpromenad/cykeltur där istället. Måste förbi ica och ladda upp kylskåpet lite med mina sista pengar på det kortet. Det har blivit hemskt tomt efter helgens besök!

Men igår blev jag bjuden på sibyllamat, så det gör faktiskt ingenting. Det var väldigt gott kan jag lova.

13:20

Godmorgon världen alltså. Blev ännu en lång sovmorgon för min del idag. Vaknade inte förrän tolv skulle jag tro, och somnade väl framemot två inatt eller nått efter lite Idol och Bad Boys 2 på TV. Och lite chips och dipp på det med. Fin kväll igår! Iallafall, vet inte vad kvällen har att erbjuda ännu, men vet att det ska käkas pommes inom de närmsta femton minuterna iallafall!

Åh, snart är det höstlov och praktikveckor som gäller. Och efter det är det inte långt till jullovet. Skönt med lite ledighet, även om skolan är underbar. På tal om det, så har ajg fortfarande inte gjort Bokningsbolags uppgiften.. Ajdå! Aa, fast ne, nu, pommes!


Nowhere left to run

Gissa vad jag sitter och tittar på?!?



Känns jävligt bra att vara pioneer, trots allt strul jag har fått för mig att det är.

 

Men tydligen, så löste det sig ändå. Eller, har det varit löst hela tiden. Fyfan va underbart.
Jag älskar nog McFly lite för mycket. ♥


family guy

Alexander ligger och tittar på Family Guy och jag har precis plattat håret, woho. Intressant fakta is the shit, såattsäga. Gårdagen spenderades hos Mimmi med fint folk och lite kortspel, så kvällen idag kommer nog inte ha så mycket att erbjuda. Känns som alla laddar upp inför Metro imorgon, men det är ju 18årsgräns, så jag får snällt sitta kvar hemma.

Snart ska vi nog springa iväg till Willys och ladda upp godisskåpet och bara vara och titta på Idol. Eller, jag ville titta på Idol så Alexander får snällt titta med mig! Ibland äger det att vara kvinna, aight?

Förövrigt, tog ju ut mina töjningar i tisdagskväll och båda sidorna har redan växt igen till "normalt öronhänges storlek", jag menar, det har gått tre dagar? Knappt det? Jäklar alltså. Okej att töjningarna inte var så stora, 4mm och 6mm bara, men ändå. Dock så är det ena hålet helt cp och varar och håller på. Men det blir nog bra det alltså.


jag har varit vilsen, lisa

Är i skolan, sista lektionen för veckan! Har varit en jäkligt slapp vecka måste jag påstå. I måndags hade jag en lektion (plus en frivillig för att jobba ikapp), tisdags - en lektion, onsdags - en föreläsning, idag - en lektion, imorgon - ledig! Hur skönt? Asskönt! Har jobbat med bara företagsekonomi hela veckan, och har bara en uppgift kvar inom bokföringsdelen, sen, aldrig mer bokföring! Känns så jäkla skönt så det ska firas när det är slut - på riktigt!

Slutar om typ, 20 minuter eller nått, och det känns inte helt fel. Ska hem och sminka om mig (tack vinden för du rapear mina ögon så att dom rinner som små vattenfall) sen blir det till att gosa sönder katten totalt. Ikväll blir det lite chill hos mimmi, möjligtvis hos mig så det ska bli trevligt! Sen att man får finbesök ikväll är ju inte helt fyskam om man säger så? Life is good

I slutet av månaden är det rookiefestivalen och jag är huuur taggad som helst! Parken kommer ju. Jag menar PARKEN. Hur länge har jag inte velat se dom? Jag tror jag kommer dö lite inombords om dom kör "Jag har varit vilsen, Lisa." Det är så min låt. Min låt.


only the strong survive

Det finns bara fyra pojkar för mig. Ni vet alltid hur ni får mig på bättre humör. Galet. Fyfan. Det är faktiskt rätt galet. Men det är mer galet hur någon kan sänka mig så fort, genom bara en blick. Men nej, mcfly, allt för mig.


Den finaste av de alla. Danny Jones, ohmy. ♥


det snurrar i min skalle

Kom precis hem (fick faktiskt skjuss av min biträdande rektor/lärare ända till dörren) från Metropol och en helt okej föreläsning. Det var två killar, en jurudikier (eller vad det heter?) och en musikförläggare som mest såg ut som Leif GW Persson som pratade lite om musikförlag, kontrakt, STIM, skivbolag, rättsfall inom musik och liknande. Bra grejer att höra om, men inte jätte roligt att lyssna på ändå. Men, även de bästa delarna i livet har lite gropar man måste ta sig ur. Och eftersom det är något jag hoppas på att få jobba med i framtiden så måste man ha lite koll på de "tråkiga" sakerna.

Iallafall, min katt hade rivit ner hela min fina klädhög från soffan och rivit ut lite sand från en ljusstake och det ligger kattsand över hela toalettgolvet medans diskhögen i köket bara växer. Har inget bättre för mig (än en uppgift som handlar om bokningsbolag som jag måste skriva klart snart) så det får nog bli en städdag för mig och Damian tror jag. Men lika bra är väl det!

Är galet hungrig med (har ätit en smörgås och en 200 grams chokladkaka idag bara) och det blev inget fika på föreläsningen som jag hoppades på, så borde kanske ta och göra lite mat med. Fiskpinnar och makaroner. Helt okej eller? Eller ska jag vara på den lata sidan och ta min panpizza? Det är sånnahära svåra val en ickematlagningskunnig, fattig och lat student står fram för varje dag.


If a bird can sing with a broken wing, you'll learn to bend when the wind blows.
The leaves may fall but the tree stays tall, this is a bump in the road.
Don't give up, you'll make it.


suit up day

Godmorgon världen. Vaknade av larmet idag (och inte katten, surprise surprise!) men innan jag hann somna om så ringde Daniel och tjatade lite. Så, nu är jag uppe iallafall, men börjar inte förrän kvart över tolv så har ett tag på mig att göra mig iordning! Rätt skönt. Den enda lektionen jag har idag är ingen lektion, för det blir föreläsning på Metropol istället. Helt okej alltså! Känns dock som hela klassen är i Stockholm på praktikmöten och arbetsintervjuer, men äh. Kul för dom ifall det går bra bara. Jag är supernöjd med min plats på Bengans, (och jävligt förväntansfull! Kan det inte bli praktikveckor typ NU?!)

Idag är det iallafall "suit up day" (för allt som står på facebook är sant) så får väl dra på mig lite finkläder. Har ingen kavaj eller liknande, så får väl satsa på klänning och klackar eller nått. Blir nog bra! Får ju skjuss till både skolan och metropol så blir nog inte allt för kallt.

Nä, får väl ta och slänga i mig lite frukost och börja göra mig iordning nu till lite bra musik, som tillexempel:
Mayday Parade – Kids In Love
Lasse Lindh – Kom Kampsång
Kids In Glass Houses – Matters At All


shiver

Har haft en helt okej kväll med mig själv och katten! Har inte gjort något produktivt direkt. Har bara hängt, tagit det lugnt och ja. Bara varit! Underbart. Sitter och dricker en varm kopp saft just nu och camar med Alexander. Han tyckte min kopp var stor. Lika stor som hans hink.


Söt pojke det där, han den där Alexander.


you make it real for me

Precis hemkommen. Har varit i skolans studio med Franzi och spelat in James Morrison – You Make It Real för att hjälpa henne med hennes skolarbete. Gick ändå helt okej! Tycker dock inte om att höra mig själv sjunga haha. Men iallafall, Anton skulle lägga lite bas på det och sen lite effekter med, så det blir nog bra när det är helt färdigt sen!

Nu valde min "vanliga" dator att sluta fungera igen. Så är webbcamlös och har inga gamla söta bilder heller. Tråkigt. Men, får prata med Stoffe nästa vecka så får jag se om jag kan få webbcamen fixad iallafall!

Men ja, ska äta något lite nu hade jag tänkt, sen cyklar jag nog iväg till Willys. Verkar som det blir lite saftkalas i Stålhagen ikväll. Ska man gå? Ja? Nej? Det tåls att funderas på.

choklad är en flickas bästa vän

Känner att det börjar närma sig "den dåliga veckan" så att säga. Så, ska springa iväg till willys efter skolan och ladda upp skafferiet med choklad, chips, godis och allt som kan tänkas för att få mig på bättre humör när de sämre dagarna är påväg. Förberedelse är den bästa vägen för att vinna ett krig! Såattsäga. Bara jag som får sjuka chokladcravings när perioden närmar sig?!

Har skrivit svar på lite frågor om arbetsrätt och arbetsmiljö ett bra tag nu. Inte så rockigt, men what to do så att säga. OCH har bara litelitelitelite kvar inom bokföringsområdet innan det är över. Så, det är väl bara att ta de sista krafterna man har och köra full fart in i mål, (gud vad ambitiös jag låter.) så slipper man skiten sen. Underbaaart! Och nästa termin slipper jag Näthandels lektionerna och börjar istället med naturkunskap. KUL! Älskar naturkunskap, var lätt mitt bästa ämne på högstadiet, åh. Får sovmorgon på torsdagar istället för fredagar dock, men det blir nog bra! Börjar även med psykologi nästa termin (slipper en av mina företagsekonomi lektioner) så, bring on nästa termin säger jag bara!

Nått annat jag kom och tänka på mitt från ingenstans är vafan man ska göra på nyår?! Känns som alla har planerat värsta grejerna. Antingen resa någonstans (min mamma ska tillexempel till paris) eller redan bokat kostumer till fetingpartyn. Min fina vän Sonja ska tillexempel iväg till Serbien på nyår, så, vafan ska jag göra? Hultsfred? Gislaved? Någon annanstans? Festa? Mysa? Åh, lite småångest. Lite konstigt. Borde ha mer ångest över julklappshandlingen som jag inte har pengar till som kommer före. Men, ser inte fram emot jul. Inte alls.


11

månader tills jag fyller 18 idag. Bara så ni vet.

the heart never lies

Nu drar jag mig till skolan. Företagsekonomi, you're going down. Tjingeling!


Some people fight, some people fall. Others pretend that they don't care at all.


uprising

Vaknade får typ en halvtimme sen av att katten insisterade på att jag skulle upp genom att bita i både haka, kinder och armar. Så, hade inget större val där inte. Blev en skål flingor och mjölk till frukost, men om jag känner mig själv så lär det bli en eller två mackor till innan jag väl går till skolan. Om ni nu undrade, alltså.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7939634.ab - det där är så jävla sjukt. Brutalt, äckligt, mindfucking, helt jäkla sjukt helt enkelt. Och det såg jag igår! Såg inte riktigt när det var live, men precis efteråt iallafall. Varför är jag så jävla nyfiken så¨jag klickar på alla länkar jag får?! Mådde seriöst dåligt efter jag hade sett det. Fyfan. Så jäkla hemskt.

Nej, nu måste jag börja göra mig iordning. Tagga företagsekonomi i tre timmar först och sen spela in låt i studion!


finders keepers

Kom hem från gymmet för typ en timma sen. Hann med det iallafall (OCH att handla. Prestation!) Var ett rätt kort, men ändå intensivt pass. Känns så jäkla bra efteråt, lat som man är i vanliga fall. Men, som sagt. Känns alltid bra att vara lite nyttig. Kändes extra bra när jag körde på att ta med hörlurarna till mobilen så jag kunde svettas lite till Youmeatsix istället för den skitmusiken dom spelar på gymmet.

Har även sovmorgon hela veckan ut (har en lektion om dagen, börjar 12:15) och är dessutom ledig helt på fredag! Känns med rätt bra. Och att få företagsekonomiuppgifterna gjorda i skolan idag, istället för att ha dom släpandes efter mig, det känns rätt fint det med! Ibland känns det som att livet ändå kanske löser sig för mig. Och det är ju bra. Det är bara Matte B kursen som ligger och svider lite.

Nu ska jag göra mig några mackor, en varm kopp saft och lägga mig i soffan och dra på någon bra film eller någa Gilmore Girls avsnitt och bara njuta av livet med min fina katt (som ligger och snarkar lite lätt i mitt knä just nu. Åh, han är så söt så jag bara vill äta upp honom.)



even the best fall down sometimes

Hade ju asambitiösa planer för dagen med att handla och gymma, men nej, istället somnar man på soffan med katten och sover i typ två-tre timmar. Härligt. Häftig dröm hade jag på det med (har spelat för många slagsmålsspel helt enkelt.) Ica stänger iochförsig klockan nio, men jag måste GÅ dit bort för min cykel står och är ensam borta hos Martin och Viktor... Får nog överleva utan kvällsmat ikväll, för jag orkar verkligen inte. Och Matte får jag inte tag på och jag vill inte gymma själv..

Är inte asglad på min katt just nu, förstår inte hur något sådant sött kan vara från helvetet och peta ner allting från hyllor, bord, väggar och bara vara allmänt hyper och jobbig. Nej, förtjänar faktiskt lite popcorn tycker ju jag då, men nej, popcorn stod ju på min handlingslista! Ibland är inte mitt liv så rockigt alltså.


En gång i tide var jag blond. Jävligt blond. Saknar faktiskt det.


blue eyes don't lie

Sitter (frivilligt) på ettornas lektion och pluggar den jävla företagsekonomin. Alltså, det är så sjukt jobbigt så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Eller, helst vill jag ju hem, men känner att det är lika bra att få det här gjort. Det är siffror hit och dit och rapporter som ska räknas ut och allt ska stämma i slutändan (vilket det aldrig gör för mig) men, jag klarar detta! Ni anar inte hur mycket jag kommer fira när företagsekonomi lektionerna är slut lagom till sommarlovet. Shit alltså. Slipper även dessa lektioner i fem veckor när jag är iväg på praktik! Helt okej alltså, men, så farligt är det inte egentligen. Gillar bara att klaga.

Känner mig ändå rätt duktig som snart är färdig med Bokslut 1 (det har typ tagit en och en halvtimme att skriva detta inlägget eftersom min lärare sitter och råglor på mig och antagligen tycker jag skriver snabbare än vad jag borde.) så det är väl bara att köra på! Go, go, go!


8 mile

Vaknade vid sju idag, katten var så gosig och snäll hela natten. Drog mig sakta men säkert upp ur sängen, gjorde en kopp med varm saft och satte mig framför datorn med katten i knät. (Älskar min prins, okej?) Så det var en väldigt lugn morgon för min del kan jag lova. Började göra mig iordning vid kvart i åtta eller något, så kom väl en fem-tio minuter försent till skolan, men vad gör det om hundra år. Det är en värdslig ska, såattsäga.

När jag väl kom till skolan iallafall så var det tydligen film som stod på schemat. 8 mile blev det, och den filmen är så bra! Och Eminem är inte alls snygg eller så, nejnej. (Och det är så sjukt synd att Brittany Murphy dog. Sån jävla bra skådespelerska är hon.) Och så är tydligen min lärare ledig hela denna veckan, vilket betyder att jag slipper tre lektioner denna veckan. Skönt? Helt okej. Så, har alltså slutat nu. Men som jag skrev, så är det lika bra att stanna kvar och plugga lite. Jag kommer aldrig göra det annars ändå, och har inget att göra fram tills typ, fyra-fem då Matte slutar skolan så vi kan dra till gymmet.

Men jag klagar inte! Jag mår bra! Faktiskt.


I don't wanna miss a single thing you do

Har precis haft Filip på besök. Lite The Cleveland show och pommes blev det allt! Rätt fint att avsluta en söndagkväll på efter en helt okej helg. Men, det är bara att ta tag i sig själv och ladda om för en ny skolvecka (och väldigt ambitiös sådan för min del, med tanke på allt pluggande).

Lyckades förövrigt få igång min andra dator (tack vare ett trådlöst internet, eftersom det mobila vägrar funka på denna. Kul!) Så, har tillgång till massa gamla och söta bilder och liknande häftiga saker. Kul grej, liksom.

Men nej, nu ska jag försöka lugna ner min katt (som blev helt hyper helt plötsligt sådär, konstigt hur kul man kan ha med en toarulle), och sen sova. Fint!


bittersweet symphony


stay the night

Har precis duschat. Tror det är Greys Anatomy på tv. (Det är iallafall massa blåklädda människor som opererar) men eftersom jag inte är ett fan av det så sitter jag och lyssnar på James Blunts underbart bra nya singel. (James Blunt – Stay The Night).

Såg precis matteboken som bara ligger och väntar på mig, och någonstans i bakhuvudet vet jag att jag nog har några sidor att räkna där. Likadant med företagsekonomin. Missade ju två och en halv lektion (7½ timme. Hehe.) när jag var i Danmark, så, jaaa. Men, nä, drar nog iväg till Filip och kollar på The Cleveland Show istället snart. Ibland får man vara lite snäll mot sig själv i livet. Iallafall en dag som denna.


the consequence

Vilken kväll igår kväll alltså! Spelningen var helt okej, men efterpartyt i Stålhagen var ju, ja, som stålhagens efterfester brukar vara. Om man säger så. Gårkvällen bjöd på lite musik, liveporr, knäckebröd med leverpastej, fanta exotic, kortspel och skratt. I massor. Så, jag klagar inte! Jag hade kul!

Vaknade först vid elva eller nått idag, men insåg att det faktiskt är söndag så jag får faktiskt sova vidare. Så, vid halv fyra vaknade jag till ordentligt. Slöglodde på TVn, åt tacochips, drack fanta och gosade med älsklingskatten. Helt okej! Men ska väl dra mig att ta en dusch först och främst, sen dra bort till ica och handla lite mat. Får se om det blir ett gympass senare ikväll med. Men ja, vilken kväll igår alltså.


last train home

Sitter på det sista tåget nu tillbaka till Hultsfred. Det är så sjukt drygt att åka mellan Gislaved och Hultsfred alltså. Först buss i en och en halvtimme typ, sen tåg i typ en halvtimme, och sist ännu ett tåg på en och en halvtimme. Ibland slipper man byta mellan de två tågen, men sån tur hade jag inte idag. (Men däremot fick jag en söt pojke att vila ögonen på under tågresan. Score!) Rätt värt att det bara kostar 57 kronor för mig att åka mellan Gislaved - Hultsfred dock. Kunde ju liksom varit värre.

Iallafall, metalspelning ikväll som sagt. Kom inte ihåg vad banden hette riktigt, men ett var iallafall Tomorrow will never come som faktiskt är rätt bra. Folk på min skola som annordnar spelningen så det lär ju vara massvis med trevligt och fint folk där iallafall. Men, ja, får ta och springa hem när tåget är framme (sjugo i sju) för att hinna platta håret, byta om, gosa med kattälsklingen (!!!), och bättra på sminket eftersom allting börjar vid åtta sen. Måste nog hinna äta någonting med. Är så äckligt hungrig så jag vet inte vart jag ska ta vägen snart.

Egentligen är det nog ändå rätt mysigt att åka tåg. Bara stoppa i lite bra musik i öronen (I detta fallet Youmeatsix, All time low, Asking alexandria och John Mayer till största del) och se hur hus och träd sveper förbi utanför fönstret. Men bara egentligen. Det kunde ju kanske hoppats på att det skulle gå lite fortare. Ibland iallafall.


john lennon

Idag skulle John Lennon fyllt 70 år. Han är nog min egentliga idol. Tror jag. Han är en person jag ser upp till. Vilket jävla musikaliskt geni han var. Jag menar, låtar som Imagine. Hur bra på en skala? Jag skulle vilja leva som honom. Fast inte vilja dö som honom. Men, leva som honom. Jag hade nog velat vara kompis med John Lennon. Hade velat vara kompis med hela The Beatles med. Vilka grabbar alltså.





(Lite fina bilder som relaterar till John Lennon som jag hittade på min nya favoritsida www.weheartit.com).


music is my boyfriend

Ibland älskar jag min musiksmak. Fyfan vad bra den är.
Mina top 5 låtar på spotify just nu.

1, Youmeatsix - Always Attract


2, Adam Lambert - Hourglass 


3, Kids in glasshouses - Dance all night


4, Ferras - Rush


5, Melissa Horn - Säg ingenting till mig


Hur underbara låtar på en skala? Menar så.

didn't we almoast have it all?

Sitter i sängen och hostar sönder mig själv, känns det som. Jävla äckelhosta jag har dragit på mig - igen. Är sjukt trött med. Kom hem vid typ tre inatt. Härligt liv! Skulle egentligen gått upp vid åtta, men det orkade jag inte riktigt. Borde packa om allt, klä på mig, sminka mig och göra klart allting, men nä.

Sitter på Din Sko's hemsida och checkar in assnygga stövlar och boots. Behöver verkligen ett par vinterskor. Och en rejäl vinterjacka. Åhå. Men, får leva med mina typskor, skinnjacka och mammas mössa än så länge. Det får väl liksom gå bra ändå.

Nä, ska ta tag i mitt liv lite nu. (Ska bara hosta ut mina inälvor först).

what is love?


playing the blame game

Sitter i min säng. Eller nej, egentligen är det inte min säng. Det är min brors säng. Eller, min brors gamla säng, som står i mitt rum i huset, för min säng, eller nej, men gamla säng står i hans nya rum i mammas lägenhet. Så egentligen är min säng hans säng, och hans säng är min säng. Eller någonting sådant.

Iallafall. Idag är inte mitt liv lika underbart som det var igår. Blev väckt vid elva, åt lite mat vid tolv, sov lite vid ett, och har hunnit med att duscha där någonstans med. Har lite "måsten" idag. Typ. Rensa ut saker. Fan vad jag hatar att rensa ut saker. Jag är en sådan svår person. Vill bort från allt förflutna som jag inte trivs med, men när det väl kommer till kritan så vill jag inte slänga saker. Därför jag äger så mycket. Inte för att det är mycket värt egentligen. Att äga mycket alltså. Eller, mina saker är inte så mycket värda iallafall. En gammal dagbok från trean och liknande saker. Får väl ta mig själv i nackskinnet och slänga allt såntdära.

En annan sak jag kom på nidag är hur mycket jag inte tycker om Gislaved. Visst, det är väl kul att få träffa föräldrarna när man kommer hem till de och sånt, men efter några timmar, minuter vill jag alltid tillbaka till Hultsfred så fort som möjligt. Jag passar inte in i Gislaved längre. Men, å andra sidan så har jag nog aldrig gjort det. Om det inte hade varit för att farmor och farfar bjuder mig och pappa på mat imorgon, så hade jag tagit tåget tillbaka redan idag. Hemskt, men rätt så jäkla true. Alla människor är precis likadana så som de var när jag valde att lämna dom. Lämna dom i mitt förflutna. Vissa "gamla" vänner betyder förtfarande jätte mycket för mig, på olika sätt. Vissa låter jag mig själv bli besviken på om och om igen och andra är bara... människor precis som mig. Lika förvirrade, lättlurade, vardagliga och människoiska.



Mannen i mitt liv.


i don't believe you

Sitter här och börjar bli kvällsdeppig. Asrockigt, inte alls. Får väl ta och gå och lägga mig snart och hoppas jag vaknar på bättre humör! Ibland är det sjukt hur mycket skillnad ett litet hjärta kan göra. Iallafall när det är till fel person, med fel betydelse. Så, nä, godnatt. Tack och hej för mig.

Saknar min fina kattprins något otroligt med. Helt sjukt. Men, på lördag får jag krama dig igen.




stay with me

Alltså. Är precis (alltså, verkligen precis) hemkommen från Danmark. Har haft så jäkla roligt så det är inte sant! Dyrt var det, men fyfan vad värt! Jag och Pernilla kom fram till Danmark vid tre ungefär, det första vi gör är att leta reda på en karta över Köpenhamn (bra grej att ha, liksom). Sen börjar vi våran långa vandring till vandrarhemmet med ett litet stopp på Netto för att köpa cider. Jag köpte två, bara för att jag kunde liksom.

När vi väl var framme på vårt lilla vandrarhem Sleep In Heaven, (som låg i något ghetto-liknande-område) så var det bara till att göra sig iordning. Sprang bort till SevenEleven och köpte lite att äta och sen började vi gå en jäkla bra bit för att komma till Lille Vega där banden skulle spela. Kom dit runt sju när insläppet var, och då var det bara till att tagga till ordentligt.

Först ut på scen var Ten Second Epic från Canada tror jag? Jäkla bra var de iallafall och Daniel i bandet var så söt. "Lisa! Come here!" och typ som "Nooo, I'm afraid of the name Lisa." Haha, ah, söt kille! Men iallafall, efter det var det Kids in glasshouses tur, och eftersom jag typ har en liten förälskelse i det bandet och att dom körde mina favoritlåtar som Undercover Lover, Matters at all och Give me what I want, så vart jag jävligt nöjd (och svettig) efter deras uppträdande. Men som sagt, vi var ju där mest för Youmeatsix skull och fyfan va bra de var live.

Stället var typ aslitet, alltså, typ. Verkligen litet! Mindre än Sticky och Brewhouse och det där. Var väl en.. 200 pers där inne? Men Youmeatsix körde så jävla mycket bättre nu än vad de var när jag var och såg dom i Stockholm för typ ett år sen (förband till Paramore) och Josh! Den killen alltså. Puh, dog lite när han kom ut på scenen. Helvetevadsnygghanharblivit. Han är officiellt den snyggaste människan som går på jorden just nu. Faktiskt. Pernilla började gråta så fort dom körde första låten, och jag släppte lite tårar på Fireworks, höll även på att svimma lite där ett tag, men efter Save it for the bedroom så kändes livet mycket bättre.

Efter konserten så sprang jag och Pernilla ut och satt (och såg säkert mongo ut) jämte våra nyfunna svenska "vänner" utanför turnébussen. Åh efter en timma kanske kom väl banden ut. Träffade fina Josh, och han är så jävla trevlig så det är helt sjukt alltså. Han var den enda vi tog bild med eftersom resten av bandet redan gått in i turnébussen (och inte kom ut igen) när jag och Pernilla var klara med Josh.

Sen drog vi iallafall tillbaka hem mot vandrarhemmet, lyckliga efter konserten men lite bummed eftersom de skulle iväg och efterfesta på någon bar som låg långt åt helvete så vi inte orkade riskera om jag kom in där eller inte. Men iallafall, jävligt glada var vi ändå.

Dagen efter med hemresan är inte intressant alls, men kan ju säga att jag har varit jävligt glad hela dagen. Men japp, alla borde gå och se Youmeatsix (och de andra två banden) live, för fyfan det är så jävla värt pengarna.

Glömde nästan nämna. Josh pekade ut mig som "the jumping girl" på konserten. Värt. Svettigt, men värt. Slänger upp två fanvideos från youtube på konserten med. Stay with me och Fireworks. Enjoy!



always attract

Ska snart åka iväg och hämta ut pengar och växla lite till danska med pappa. Sen kör han mig till Smålandsstenar och därifrån tåg till Halmstad. Kul med en timmes väntetid i Halmstad. Inte. Iallafall, tänkte bara säga att jag kommer hem runt fyra imorgon igen, och så tänkte jag slänga upp en bild på hur håret blev!

Ja, jag har inte plattat det så det ser helt jävla mongo ut, och har fina färgningsfläckar i pannan på den andra bilden (och en väldigt seriös pose) Men ja! Jag är nöjd, än så länge. Har säkert missat ställen där bak som jag inte sett, så får se om folk börjar nämna sånt. Det vore ju lite jobbigt. Men nej! Nu, HEJ DANMARK. (Och alla söta pojkar där.)


a different side of me

Ja, så var det ju det där med hårfärgningen. Köpte en mörkbrun.
1) Fick nog mer hårfärg i ansiktet och på kroppen än i själva håret.
2) Det blev svart
3) Fan va gott balsamet luktar som man fick med

Är jag nöjd med färgningen? Yep.

dum av dig

Sitter i huset i Gislaved. Allt känns så tomt. Det känns inte konstigt eller jobbigt längre, det är bara det att det är så himla tomt. Jag vill inte behöva välja. Jag vill att det ska komma naturligt, men man får väl inte allt man önskar kanske. Men nu har jag accepterat det. Det tog sin tid, men det gick.

Iallafall, hemresan var otroligt seg idag. Var hemma i Gislaved vid fem och då kom min fina vän Jonas och hämta mig så jag kunde följa med han hem och skriva ut konsertbiljetterna till imorgon. Kan knappt fatta att det smäller imorgon, tiden har gått så jäkla fort! Har inte ens haft tid till en klassisk nedräkning. Men, jag klagar inte!

Nä, det är ju speedway pågång och eftersom jag inte förstår pappas lånetv, så får Tobbe snällt vara en livs levande smsmaskin som skickar uppdateringar. Sist jag fick sms så låg Lejonen under, men är rätt säker på att dom tar igen det snart. Dom har ju inte vunnit SMguld två år i rad utan anledning liksom? Nä, nu ska jag ner till ica och köpa någon billig hårfärg så jag kan ta bort den himla fula färgen jag har (färgen räckte inte sist jag färgade, så topparna är lite blond/röd/ljusbruna, och det är inte helt okej.)

Ah, justdet. Bara så alla vet så är vaniljglass, jordgubbar och chokladsås väldigt gott.
Over and out.


lets grow old together

Sitter i skolan, har precis hämtat ut mina tågbiljetter till Köpenhamn! Så jävla bra känns det! Nu är det nära, för imorgon smäller det. Peppen är på G kan jag lova.

Hade ensamble på morgonen med några fina människor. Jag och Ozzy sjöng. Vi körde Wherever you will go - The Calling i "normal" form först, sen till slutet blev det en "metal"-version. (Lät mer som gaypunk med ett breakdown) men jäkla roligt var det iallafall! Halsen tog lite stryk när jag stod och skrek, men äh, man lever bara en gång.

Företagsekonomi lektionen börjar om typ 40 minuter, så ska bara ta det lugnt och ladda upp inför den otroligt roliga tågresan mot Gislaved. Och jag får inte ens mammamat när jag kommer hem! Men jag hoppas någon fin själ möter upp mig på stationen. Nä, nu ska jag gå tillbaka till att inte göra någonting alls. Chillmode, så att säga.

Kommer inte få träffa min fina favoritkatt förräns på Lördag. Usch. Finast i världen är han!


the guardian

Har suttit och pluggat lite Svenska B med Viktor i typ tre timmar nu! Eller okej, blev rätt många pauser med family guy klipp, lite popcorn, te/varm saft, parlamentet och Marcussnack (med jättefina snopp bilder i ansiktet på alla möjliga människor. Mest mig. Tack Marcus). Iallafall, skrev klart arbetet om förnamnens uppkomst som vi tydligen har redovisning på imorgon.

Hann iallafall se slutet på en av mina favoritfilmer! The Guardian, så jävla bra är den. Tröttnar aldrig! Men ja, får ta och ladda ner den, har inte sett hela filmen på evigheter nu! Tur att man har ett assnabbt internet liksom. Verkligen. Inte.

Iallafall, tänkte bara bjuda på lite fina bilder Nicole tog under kvällen i Stålhagen i lördags. (Snodde från hennes facebook. Busigt Lisa, busigt.)




Avslutar med en ascharmig bild på Nicole, Simon, mig & Benjamin!


vuxenpoäng

Samlar på mig vuxenpoäng genom att ha typ hundra påsar tvätt pågång! Har redan två maskiner som körs med svarttvätt och ändå finns det svarttvätt så det räcker och blir över.. Hm. Missade den första timmen på min tvättid med. Great. Får se om jag hinner med allt. Hope so! Måste ju ha rena kläder på mig liksom. Sparar alltid tvättningen tills det verkligen är ett måste, eftersom jag hatar att tvätta i allmänna tvättstugor. Är alltid så jävla nojig över att folk ska sno min kläder haha...

Iallafall, sov läääänge idag efter en kväll i Stålhagen. Det är alltid roligt att vara en bland de få nyktra när resten är något alkoholpåverkade, eller vad säger ni? Har några fina bildbevis på vilka som delade saliv med varandra med. Haha. Iallafall, drog mig hemmåt vid ett, klädd som en eskimå. Min gamla vinterjacka (måste köpa ny, den är alldeles för liten!), en fet halsdduk och vantar. Hela köret! Börjar bli så jävla kallt ute nu ju. Men det är ju trots allt oktober månad.
 
Idag har jag ingenting planerat. Känns så jäkla bra att ha haft en lugn helg alltså, ni anar inte. Har nog lite godis kvar i påsen jag köpte på Willys igår, så blir nog dejt med TVn ikväll. Låter helt okej!


the heart never lies

jag har insett att min senaste puss/kyss: eh, var längesen.
jag har insett att: det ofta krävs mycket, för att genomföra något litet
jag har lärt mig: mycket under mina år i livet.
jag lyssnar på: mcfly just nu.
jag pratar: ofta snabbt och utan att tänka efter först
jag tycker om: mcfly
jag avskyr när folk: bara sviker.
min bästa vän är: fan unik.
min första bästavän heter: matilda
kärlek är: tydligen inte någonting för mig.
bästa tiden i mitt liv var: oj, jag vet inte.
om jag fick en sak i hela världen: lycka.
när jag borstar tänderna: så gör jag det fort.
när jag lagar mat: jag lagar inte mat.
jag tänder på: dedu.
jag är rädd för: mycket.
den värsta känslan är: att inte känna sig tillräcklig.
den bästa känslan är: lycka.
jag är bäst på: att klaga.
jag är sämst på: haha.
jag kommer alltid att vara: mig själv?
det finaste som finns är: lycka.
i sommar: ska jag vara glad
sist jag verkligen grät var: oj, vet inte.
jag kan: vicka på lilltån
jag kan inte: vissla
när jag vill tänka går jag: ut eller till sängen.
min mobiltelefon är: rätt bra
när jag vaknar på morgonen: kollar jag på klockan.
innan jag går och lägger mej: gosar jag med katten.
just nu tänker jag på: mcfly, haha.
bebisar är: små.
idag har jag: sovit. städat. tittat på tv.
ikväll ska jag: inte göra ett skit.
imorgon kommer jag: tvätta och bara vara.
jag vill verkligen: hitta rätt i livet.


4 sanningar om dig själv
1. jag faller lätt för grupptryck
2. jag är sämst på att ta åt mig komplimanger
3. är jätte mörkrädd.
4. kan tycka det är kul att städa.

4 drömmar du har
1. jag vill träffa mcfly
2. jag vill lyckas i livet och få allt det dära man drömmer om
3. jag vill träffa mcfly
4. jag vill träffa mcfly



1. Hur ser din drömkille ut, om det bara gäller utseendet?
snyggast i världen.

2. Har du fått en kyss den närmsta veckan?
ne
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag?
min katt
4. Hur lång är du?
1.65. typ.
5. Vilken är den senaste filmen du sett?
the quest
6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen:
"Brabra :) men är i vimmerby ikv så kan ta dom imorgon om ja inte åker in till hultsfred idag :)" - bettan
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Sms
9. När såg du senast din mamma?
några veckor sen tror jag
10. Icke godkänt i något ämne?
nej.
11. Mvg i något?
hoppas det
12. När vaknade du idag?
vid två.
13. Vilken är din favoritplats?
vet inte.
14. Vilken plats föredrar du minst?
vet inte.
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år?
antagligen inte där jag är just nu iallafall.
16. Hur stor är din säng?
stor.
17. Vad sover du i?
trosor och tröja och strumpor.
18. Hur många kuddar har du i sängen?
5.
19. Var har du bott/bor?
anderstorp, gislaved och hultsfred.
20. Tycker du om kinamat?
njae.
21. Tycker du om kaffe?
nej
22. Vad dricker du helst till frukost?
äter knappt inte frukost så dricker inget till frukost heller
23. Kan du spela poker?
njae.
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig?
ja-a.
25. Vill du ha barn?
vet inte. tror det.
26. Kan du några andra språk än svenska?
engelska och tyska. liiiite finska.
27. Har du någonsin åkt ambulans?
när jag var bäbis.
28. Föredrar du havet eller en bassäng?
bassäng.
29. Vad spenderar du helst pengar på?
kläder. eller musik.
30. Är du cool?
haha nej
31. Kan du rulla med tungan?
nej
32. Vem är den roligaste människan du känner?
ingen aning.
33. Vad har du för ringsingnal?
downfall of us all - adtr
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
tvivlar på det.
35. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
min vägg
36. Kan du byta olja på bilen?
nej
37. Vilken var den senaste boken du läste?
michael jacksons självbiografi
38. Vem delade du senast säng med?
hm, jonte
39. Dansar du i bilen?
nej
41. Hur många hål har du?
haha
42. Har du någon piercing?
öronen
43. Har du någon tatuering?
inte än
44. Gillar du någon just nu?
neje.
45. Har du provat droger?
nej
46. Röka eller snusa?
röka
47. Har du pojkvän/flickvän?
nej
48. Vad är ditt mobil nummer?
lalala
49. Vad ska du göra ikväll?
tråka.
50. Har du några syskon?
ja
51. Hur mycket pengar har du på din mobil?
161 kr

HAR DU NÅGONSIN..
Snott någons mobiltelefon? : nej
Varit medvetslös? : nej
Hånglat med nån riktigt ful? : ehm.. vet inte. tror inte det.
Hånglat med fler än 50 personer? : tror inte det.
Gjort nåt riktigt dumt? : jaa
Gjort nåt du verkligen ångrar? : aa
Blivit full på ett släktkalas? : nej
Varit full i skolan? : nej
Blivit portad från en krog? :nej
Varit full på julafton? : nej
Slagit sönder en tv? : nej
Önskat att du var det motsatta könet? :ja
Varit gravid? : nej
Fått barn? : nej
Gjort nåt riktigt olagligt? : eh, vet inte.
Torkat dig med handduk när toapappret tagit slut? : nej
Blivit polisanmäld? : nee
Slagit ner någon? : nej
Slagit någon blodig? : nee
Skämts över dina föräldrar? : ja
Skämts över din bästa kompis? : ja
Skämts över dig själv? : ja
Ätit från en papperskorg? : nej
Sagt “Jag Älskar Dig” och menat det ; ja
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: ja

SENASTE PERSONER SOM..
Sov i din säng: jonte
Såg dig gråta : vet inte.
Fick dig att gråta : minns inte
Du delade en drink med : bettan
Du gick på bio med: mamma, moster och hennes sambo
Du gick på stan med: oj, vet inte.
Skällde på dig: vet inte.
Skickade ett e-mail till dig: facebook

EXTRA STUFF..
Tar du droger: Nej
Dricker du: ibland
Vem är din bästa vän: sonja
Vad är du mest rädd för: få leva ensam resten av livet
Vilka kläder sover du i: tröja trosor strumpor
Vart vill du gifta dig: vet inte.
Vem hatar du verkligen: ingen
Varit kär: ja
Kär just nu: nej
Kör du bil: nej
Har du ett jobb: nej
Gillar du att ha folk omkring dig: beror på humör
Är du ett hälsofreak: nej. men borde vara.


FAVORIT…
Rum i huset: mitt rum
Typ av musik: typ allt 
Månad: juli.

DE SENASTE 48TIMMARNA HAR DU..
Gråtit: nej
Köpt någonting: hm, ja.
Varit sjuk: nej
Sjungit: ja
Sagt “Jag Älskar Dig”: nej
Velat säga till några att du älskar dem: hm, ja.
Träffat någon ny: nej
Saknat någon: ja
Kramat någon: ja


17:37


sunshine

Vaknade för en halvtimma sen, sov i över tolv timmar och det var inte helt fel kan jag lova. Har redan hunnit torka upp vatten som min katt välte ut på golvet, ätit två frukostar, duscha och tittat på tv.

Har inte planerat någonting alls idag. Eller jo, köra en storstädning om jag inte får något bättre för mig, viket jag inte verkar få. Ska ner och hämta ut mina tågbiljetter till Danmark tror jag, så jag får det gjort. Måste även få tag på en skrivare så jag kan skriva ut konsertbiljetterna. På onsdag smäller det ju!

Nej, nu ska jag väl ta tag i mitt liv lite.


october song

Har precis kommit hem efter en väldigt trevlig kväll må jag säga. Först och främst, jag är numera annual pioneer på mcflys nya fansite supercity. 500 kronor kostade det, men fyfan vad värt säger jag bara. Det innebär att jag får tillgång till deras meet&greets, förhandslyssna på album, se exlusivt material på fansiten med mera. Så jävla glad är jag.

Sen spelade jag och Matte lite TVspel som jag helt enkelt är bäst på, sen drog vi vidare till David på en liten filmkväll. Började med den hemska men ändå väldigt bra filmen American Crime, och avslutade med den lite mer lättsamma The Quest, så jag är väldigt nöjd med dagen.

Är alltid skönt med lugna helger, även om det är rätt kul att släppa loss ibland. Men, blir nog tidig sänggång för mig idag. Katten ligger redan och sover i mitt knä.

mina fina pojkar


RSS 2.0