you me at six

Sitter i skolan, har näthandel och det är kanske inte det roligaste ämnet om man säger så. Men, det är bara en 50 poängs kurs, så efter jul så har jag sovmorgon denna lektionen istället. Känns skönt! Efter denna så har jag en till sådär halvrolig lektion med företagsekonomi. (Har seriöst den lektionen 3 gånger i veckan, på tre timmar var, vilket blir nio timmar i veckan. PUH.)

Igår var jag iväg med min vän Amanda och gymmade och simmade lite sådär impulsivt. Skönt var det, men är fortfarande inte helt frisk. Har en halsmandel som har svullnat upp så det gör ont när jag både sväljer, pratar, och ja, det gör ont hela tiden i princip. Men har inte tid att vara sjuk nu när mitt liv rullar framåt i dunderfart!

Nästa vecka drar jag och min fina vän Pix till Köpenhamn och ser You me at six och Kids in glass houses. Hur bra är inte det på en skala?! Det blev bestämt i tisdagskväll, och konserten är på onsdag nästa vecka, så det var med lite kort varsel. Men har bokat både vandrarhem och biljetter nu! (Det var kanske inte det lättaste att försöka boka biljetter på en dansk biljettsida, när man är så jävla lost på danska så man knappt förstår ett ord. Men, använde google translate lite faktiskt. Hihi.) Jag har bara tåget kvar att boka, sen kommer jag peppa sönder mig själv innan vi hinner komma fram. Allt som allt går det på en 500 tror jag. Lite mer, 600 kanske. Men fortfarande, så SJUKT värt. Kommer vara fattig resten av månaden och få leva på bröd och vatten, men jag har klarat fattiga månader förut, så varför inte klara det en månad till?

På tal om bra saker i livet, så har jag fått min praktikplats nu med! Det blev Bengans i Göteborg och jag är så sjukt nöjd med det valet. Det lutar ioförsig åt att pendla gislaved-göteborg varje dag, vilket betyder 2½ timmes tåg dit och 2½ timmes tåg hem. Men, jag tror jag kan överleva det. Lite sömn och några böcker och bra musik i öronen så klarar man nog det mesta. Funderar att kanske försöka ta igen Engelska B kursen då istället för att läsa det på sommaren, men det behöver kanske inte bestämmas just nu.

Nej, nu ska jag ta tag i livet och försöka jobba med det jag ska jobba med, vilket är marknadsföra min och Tobias e-butik. Hm, får se hur det går.

Nästan ett år sen jag såg er sist, men snart smäller det igen. ♥

praktikanten

Har sökt två praktik på två ställen idag. Bengans i Göteborg och Bad Taste Events i Stockholm. Håller tummarna och hoppas på det bästa! Är säker på att vilken av de två det än blir (om det nu blir någon) så blir det säkert jättebra. Så länge det är inom musikbranchen och inte är i Gislaved, så är jag nöjd. Okej? Okej.

Ska ha instrument/sång lektion nu om en kvart. Ska sjunga, men min hals är fortfarande inte på min sida, så får se hur det där går. Men förhoppningsvis så går det bra. Det brukar ju sluta lyckligt. I de flesta fallen. Funderar på att bli antingen svart eller blond i håret igen. Vad ska jag välja? Buhu. Svåra val man har här i livet. Är galet sugen på en tatuering med. Strunt i smärtan, vill man vara fin får man lida pin!


.

förstår inte. orkar inte. vill inte.
vet bara att jag lät mig luras ännu en gång.
fy lisa. fy.


barndomsvänner och kladdkaka

Sitter i min lilla lägenhet med katten, Matthias och min gamla barndomsvän (kan man väl kalla det) Samdri! Har inte träffat människan på två år om inte mer, så det är väldigt roligt att han ville hälsa på mig här nere i Hultsfred!

Har varit en väldigt varm och solig dag idag. Började dagen med sovmorgon till tolv, även om jag väcktes redan halv sju av ett telefonsamtal och sedan ville katten såklart leka så han var på högvarv i nån timme där, så det var bara till att ge upp och ta sig ur sängen.

På den enda lektionen jag hade idag (som alla andra fredagar) så lärde vi oss koppla ihop ett PA så det vart dunkadunka från vårt klassrum så det hördes i hela skolan. Maskinen såklart. Var jävligt kul faktiskt. Fast en jävla massa sladdar kan jag lova.

Har käkat pizza, chips och kladdkaka och tittat på film och spelat playstation än så länge. Perfekt att spendera en lugn fredagskväll på! Men imorgon blir det andra bullar. Ska först lämna av Samdri på station, sen möta upp Jonathan som ska med mig och rebecca (och typ, hundra andra hultsfredsbor) till vimmerby på gymnasiefesten. Är sjukt taggad! Faktiskt. Tycker jag förtjänar att gå ut och ha roligt efter en vecka kantad av förkyldning, hosta och feber. Mår iallafall bra igen nu, och det är ju huvudsaken!

Nä, nu börjar ögonen bli lite tunga, så ska väl ta och krypa ner i säng snart. Blir en lång dag och natt imorgon!

(Förövrigt, vart ifrån kom alla sju kommentarerna på inlägget där jag typ bara skrev att jag har en thing för rött läppstift? Helt från ingenstans. Blev lite förvånad, men det är ju alltid kul. Jag som knappt har några besökare alls känns det som. Haha!)


sick little games

tre bilder från hur det kan gå en fredagkväll i hultsfred.




duckface


Har fått en thing för det där med rött läppstift. Bara så ni vet.


wordshaker

Det är torsdag. Jag är sjuk. Sitter i skolan. Har spelning ikväll. Har inte gjort ett skit hittils ännu, men tror det är rätt ömsesidigt med resten av klassen. Får mat om typ, en och en halv timme. Jag är lite halvskabb idag. Har bara en timme (inte ens det) på mig att göra mig iordning innan spelningen OCH skriva ner alla låtar på papper. It sux. Orka stressa. Får se hur spelningen går ikväll. Är sjukt tjock i halsen och känner mig febrig, men ställer upp för laget!

Hade två mardrömmar inatt. Läskiga var dom. Men, jag verkade ju överleva iallafall.

Nä, nu får jag väl ta och peppa helgen lite. Imorgon kommer min fina vän Samdri som jag inte träffat på två år (om inte mer) och på lördag kommer Jonathan så han, jag och Matte drar till gymnasiefesten i Vimmerby! Kommer bli galet kul och jag skiter i om jag fortfarande ligger på sjuklinjen då, jag ska dit och jag ska ha kul. Det är jag värd efter en vecka som denna.


med ena foten utanför

Sitter i skolan, duktig som man är. Skriver lite om arbetsrätt och arbetsmiljö. Vet inte riktigt varför? Men det är väl lika bra att göra som den lilla läraren säger.

Hade ensemble på morgonen, sjöng Livin' on a prayer trots min halft sjuka hals, får se till att hålla tyst nu så den mår bättre på torsdag när spelningen är. Har nog kommit på vilka låtar jag ska spela nu. Blir nog bra. Förhoppningsvis så blir det finbesök i publiken av några fina vänner från vetlanda! Man kan ju alltid hoppas iallafall.

Har iallafall eventkunskap just nu, men ska avbryta när som helst för skolfoto. Uschamig. Inte min grej. Men, plattade håret dagen till ära ändå.

Nä, nu var det visst skolfotot.

smutser

Har precis gjort klart alla uppgifter inom bokföringen med hjälp av min mamma.
Var väl inte sådär asambitiös, men fick det gjort iallafall. Skönt.

Just nu håller valet på. Känns som det börjar bli liiiite mycket om det nu, men jag hade gärna velat rösta med ändå. Men, nä, får snällt vänta tills jag är 21. Hoppas bara "rätt" parti vinner. Jag vet vilka jag hade röstat på iallafall. Och nä, jag skiter totalt i vad folk tycker och tänker själva. Så länge jag får min åsikt respekterad, så får alla andra sin åsikt respekterad av mig. Men att diskutera åsikterna med varandra kan vara så jävla roligt ibland. Men lite synd att det är så många som inte kan diskutera på  ett moget sätt, (dvs utan att börja med personliga påhopp och liknande). Usch.

Nä, nu är chokladen snart uppäten så får väl bänka mig framför tvn. Blir väl lite valvaka för min del idag. Mest för skojs skull. Har ju ändå inget bättre för mig. Ska inte till skolan som typ resten av Sverige ska imorgon. Har ju faktiskt studiedag så det blir att jag inte åker hem till Hultsfred förräns imorgon. Men, jaja.

Justdet, har skaffat ny mobil nu. (Äntligen!) En Xperia mini blev det och än så länge är jag asnöjd. Har dock inga nummer, eller jo, har väl hunnit få och lägga in några nu, men, sånt kommer väl med tiden. Hoppas mobilen håller nu, har blivit expert på att slita ut telefoner. Men ah, köpte ett skärmskydd för 200 spänn, så hoppas det blir bra.

Nä, nu, tvn. Heja socialdemokraterna!

taken

Bra grejer Hassle. Allt du gör blir så fint och bra.






100918

Klockan är 10, det är lördag och jag är vaken. Mår halvbra, men gårdagen var rolig. Sprang runt lite på vandrande fot. Först en sväng hos Joel, sen vidare till Oskar och efter det så avslutade jag kvällen hos Simone. Eller ah, aldra sist var jag en sväng förbi Skoog med. Var hemma vid två tror jag.

Min katt hade dock lyckats göra sönder en handspegel när jag kom hem, tack Damian. Tack. Anyways, ska åka tåg idag. Är ju sådär aspepp på det känner jag. Tar med datorn, så kan ju faktiskt plugga lite. Har lite företagsekonomi och lite ljud&ljus-teknik att skriva på.

Ska även köpa ny mobil idag. Förhoppningsvis. Funderar starkt på en Xperia. Känns som alla har en sån nu bara. Menmen, ibland får man vara lite busig och härmas. Får se hur långt pengarna räcker helt enkelt.

Som sagt, klockan är inte mer än 10, och jag har redan hunnit äta, badat och plattat håret. Nu, smink.
Jag lovar. Ni kommer få se söta bilder från gårdagen. Inom sinom tid.

100917

Har en enda känsla i kroppen idag.
Identifierar mig med huvudpersonen i "Good luck Chuck".
Alla som har sett den förstår vad jag menar.
Tack och hej för mig. Good luck Lisa.


100916

Spelning på gång. Nästa vecka på torsdag, på klubben. Jag och pianot förhoppningsvis!
Kommer bli kul, så tycker att alla som kan ska komma förbi! 20pix kostar det bara.
Komsikomsi!



I know you haven't made your mind up yet, but I'd never do you wrong.

100914 - dragonball

Ah, det är lite messigt på bloggen just nu, utseéndemässigt. Men, nu när jag väl kom igång igen
så ville jag få ordning på designen! Så min fina vän Josefina hjälper mig. ♥

Så, under tiden så kan ni lyssna in er på en låt som kandiderar till världens bästa låt just nu i mina ögon.

100914 - dynamite.

Sitter i skolan och vet inte riktigt vad jag ska göra av mig själv. Vaknade imorse och mådde inte alls särskillt bra.
Hade dock en väldigt trevlig kväll igår. Vart lite folk hos mig och katten och sjöng singstar. Typ. Men somsagt, blev
en liten smäll imorse. Men, gick upp iallafall. Gick till skolan. Sen får man reda på att, "Nej hoppsan, lektionen är inställd"
vilket betyder att jag skulle kunnat ha sovmorgon till kvart över tolv. Men, ibland suger livet lite.

Sitter iallafall och lyssnar på mina älsklingar McFly nu. Så fina. ♥ Ni vet verkligen hur man får mig på bättre humör.
Fattar inte vad det är med mig längre. Mina humörsvängningar är galna. Crazy. Totally fucked up. Typ.
Jaja, åker hem till Gislaved i helgen. Är kanske inte aspepp på det. Men är inte så pepp på Hultsfred just nu heller.
Har säkert hamnat i någon jävla svacka bara. Det blir nog bra tillslut. Jag försöker iallafall.


100914 - you won't survive, but i must survive

1. Hur mycket pengar har du på din mobil? obegränsat. typ. abbonemang.
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan? japp!
3. Vem tillbringade du 2 timmar med? de som var hos mig igår och sjöng singstar.
4. Hur lång är du? 165 typ.
5. Vilken är den senaste filmen du sett? mamma mia.
6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen: "hehe godnatt på dig! puss puss"
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? sms
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? skilda
9. När såg du senast din mamma? söndags
10. Icke godkänt i något ämne? naje.
11. Mvg i något? yes.
12. När vaknade du idag? sju
13. Vilken är din favoritplats? jag vet inte. det varierar.
14. Vilken plats föredrar du minst? gislaved, haha....
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? förhoppningsvis någonannanstans
16. Hur stor är din säng? tillräckligt för mig och katten.
17. Vad sover du i? trosor o tröja.
18. Hur många kuddar har du i sängen? 5 tror jag.
19. Var har du bott/bor? anderstorp, gislaved och hultsfred.
20. Tycker du om kinamat? lite.
21. Tycker du om kaffe? nej
22. Vad dricker du helst till frukost? typ, dricker bara vatten och saft nowadays.
23. Kan du spela poker? naje.
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? japp, lina.
25. Vill du ha barn? tror det.
26. Kan du några andra språk än svenska? engelska, lite tyska och lite finska.
27. Har du någonsin åkt ambulans? yes.
28. Föredrar du havet eller en bassäng? bassäng
29. Vad spenderar du helst pengar på? typ, kläder eller musik.
30. Äger du dyrbara smycken? nä.
31. Kan du rulla med tungan? nä.
32. Vem är den roligaste människan du känner? typ, alla mina vänner är roliga.
33. Vad har du för ringsignal? nån standard på min äckeltelefon som man inte kan byta :(
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? lite.
35. Vad har du närmast dig just nu som är rött? mimmis byxor typ.
36. Kan du byta olja på bilen? nä.
37. Vilken var den senaste boken du läste? vid regnbågens slut, eller vad den hette. bra var den iallafall.
38. Dansar du i bilen? haha, nä.
39. När var du i kyrkan senast? på bojans begravning tror jag. förra året.
40. Piercing? öron.
41. Har du någon tatuering? nej.
42. Har du provat droger? nej.
43. Röka eller snusa? vet inte. ingenting helst.
44. Har du pojkvän/flickvän? nä.
45. Vad är ditt mobil nummer? spelar ingen roll!
46. Vad ska du göra ikväll? ingen aning. skulle göra någonting, men det kommer jag inte ihåg just nu :(
47. Har du några syskon? en bror.
48. Är du kär? lite. men jag vet inte.

100913

Oj, tredje inlägget idag. Kanske kommer bli nya superbloggarn. Who knows.
Anyways, måste skriva av mig någonstans.*

Jag blir bara så jävla besviken. På mig. Jag har sämst tajming när det gäller saker,
och när det väl börjar gå någolunda litelite ytters pyttelite bra, så äre alltid jag som sätter foten i dörren.
Hur fan lyckas jag?
Hur kan man lyckas med att misslyckas varenda jävla gång?
The more I tried to change, I just stayed the same

Får väl acceptera att det är det jag är dömd till att vara. En misslyckad person. Ett liv fullt av misslyckandens.
Nämen, att en sånhär liten grej kan trigga igång mig så här hårt är lite fail faktiskt.
Hade planerat att gymma ikväll och komma ut lite. Men, känns mer lockade att sitta hemma och bara vara.
Då kanske jag inte misslyckas med någonting iallafall.

100913

"As we grow up, we learn that even the one person that wasn’t supposed to ever let you down probably will. You will have your heart broken probably more than once and it’s harder every time. You’ll break hearts too, so remember how it felt when yours was broken. You’ll fight with your best friend. You’ll blame a new love for things an old one did. You’ll cry because time is passing too fast, and you’ll eventually lose someone you love. So take too many pictures, laugh too much, and love like you’ve never been hurt because every sixty seconds you spend upset is a minute of happiness you’ll never get back."

hittade en fin liten text på en tjejs blogg som gick på högstadiet samtidigt som jag. väldigt vist.

100913



Hörde att jagt visst fyllde 17 år igår. Tänka sig.

100910

I wanna try to be the person you want
The person you need
It's hard to conceive
That somebody like you could be with
Someone like me. ♥



RSS 2.0