hurtigt

Jag kom precis in från en väldigt fin promenad. Jag, musiken i öronen och ingenting mer. En och en halvtimme var jag ute. Det var härligt, som fan. Iallafall, blev lite småsugen på piroger som mamma har i kylskåpet nu när jag kom hem, och piroger går inte äta utan äggsmör. Inget konstigt med det, men det kändes lite dåligt när jag var tvungen att googla hur man kokar ägg. Alltså, mina matlagningskunkaper är så galet bra. Inte.
Kom iallafall till en ashärlig sida, kokaagg.se <3. Blev lite kär. Tidtagarur och allt! Mer sådana matlagningssidor till folket, tack. 

Nu ska jag iallafall ta itu med min litteraturhistoria, som jag helst ska vara klar med innan måndag med. Känns som om jag borde använda tiden på lovet till att avverka skolarbeten, och inte hänga på facebook och bara dryga. Orka hamna efter, liksom. Om jag mot förmodan blir klar med litteraturhistorien, så är det lite kalkylering som väntar. Mh, can't wait. :( Suger.
Over and out, Lisa the hurtbulle.

one

At this moment, there are 6 billion people in the world, 
6 billion souls. And sometimes, all you need is one.


längtan

Ge mig grönt gräs, varma solstrålar, mjuka sandstränder.
Ge mig slitna jeansshorts och blommiga linnen.
Ge mig uppsatt hår och solglasögon, barfota fötter.
Ge mig livemusik och festivalcamping.
Ge mig grillat vid en sjö och gott att dricka.
Ge mig sommar och värme och kärlek
Orkar inte sitta fast i denna svackan mer.
Ge mig någonting att längta till, någonting att tro på.

when you hit me, hit me hard

Biffy Clyro – Many Of Horror [When We Collide]
Vaknade nyss, pappa var gullig och dukade fram frukost. Frallor och juice, lite kaffe på det blir det strax! Finfint. Sitter och lyssnar på finaste Biffy Clyro, saknar Peace&Love lite. Funderar på om jag verkligen ska till Falköping idag eller inte med. Verkar vara knepigt med sovplats. Is it? Eller, vem erbjuder sig? Ifall jag ska dit, så måste jag iallafall ta bussen till Jönköping vid ett, (tror jag den gick) och sitta och vänta en och en halv timme på stationen där, haha. Gött liv.

Nej, nu, kaffe. Och ursäkta min fula design! Ja, det var väl ungefär det jag hade och säga. Och lyssa lyssna lyssna på låten. Nu kommer bli Biffy Clyrofierade!

Ja just det ja! Hade en himla läskig dröm inatt. Den innehöll drilltävling, konstiga karuseller på Liseberg som kastade (!) iväg folk, inställd paramore spelning, massa knivar och mycket stress, lögner och spring. Ja, det är knepigt det där med drömmar..

110218

Kom nästan precis hem till pappas lägenhet igen. Har spenderat kvällen uppe hos Camilla och hennes son Robin med pappa, pizza, sällskapsspel, vin och skitsnack. Mycket trevligt faktiskt, även om mina förhoppningar inte var allt för höga. Kom på mig själv med att faktiskt kunna tänka mig att göra om det flera gånger! Väldigt söt hund Camilla har med förövrigt.

Har inga större planer för någonting känner jag. Begravningsplaneringen har väl lite smått börjat komma i rullning, men det är inte förrän måndag det tar fart på allvar. Så, blev lite småsugen på att åka upp till Falköping imorgon och stanna till söndag eller något. Vore ju inte helt fel faktiskt! Känns som om att jag inte hinner upp till Göteborg på den tiden, och har ju faktiskt spenderat nästan två veckor ihop med min finaste Emelie nere i Hultsfred nu ändåså.

Aja, ska väl ta och sminka av mig eller något, blir väl kanske en tidig sänggång ikväll. Om jag inte startar en film eller nått och somnar till. Tog faktiskt med mig Step Up hit, hela tredje säsongen av Gilmore Girls och de sista 8a avsnitten av tredje säsongen på Desperate Housewives! Så, jag lär väl inte få allt för tråkigt om man säger så.
i'm coming home, did you take off when I was gone?

Oj, vilken jäkla bloggpaus det har varit. Eller, egentligen inte, eftersom jag har bloggat på en "låst" blogg ett tag nu istället. Men, nu är jag tillbaka här iallafall, för en tid. Vet inte hur länge, så ha inte för höga förhoppningar!
Har försökt mig på att koda lite, men det gick ju mindre bra... Så, hjälp utslyses!

Sen jag "slutade" blogga här har det hänt en himla massa saker. Men, känner inte för att älta någonting av det egentligen. Nu är jag iallafall i Gislaved och har sportlov. Kom hit igårkväll, och den dagen var ingenting annat än känslomässigt tung. Min farmor gick bort under gårnatten (den 17e), och det var riktigt jobbigt. Min klippa i livet kan jag inte längre luta mig mot. Men jag försöker ta mig vidare, precis som alla andra i släkten. 

Idag har det dock varit lite mera lättsamt. Gick upp vid tio, farfar kom förbi på tidig lunch och lite kaffedrickande. Sen var det bara att hoppa in i duschen och göra sig redo för en shoppingrunda på Smålänningen med pappa & hans vän Camilla. Blev både det ena och det andra. Pappa köpte gardiner (med påpushning av mig och camilla), krukor, myströja och fotoram. Till mig blev det myströja, tights, en t-shirt och lite städgrejer. Camilla köpte bara en stekpanna i princip. Blev lite fika efter rundan med, även om det kändes något obehagligt med den dära elteknikern, haha. 

Har inga större planer för dagen direkt. Ska försöka ta tag i mig själv och plugga lite, har ju inte direkt så många människor jag umgås med här i Gislaved (inga alls faktiskt, förutom Sonja i princip.) Ikväll verkar det bli sällskapsspel-match! Är taggad. Faktiskt.
Myskoftan, 179;-. Värt!

RSS 2.0