west coast riot

är lagom sugen alltså. WCR släppte All time low och Sum 41. Shajse vad fint. Har ioförsig redan sett All time low två gånger, (tredje gången blir på P&L), Sum 41 såg jag i höstas när jag hade min praktik i Göteborg. Det var fint.
Men är lite sugen nu igen. Det kostar 650 om man köper biljetten innan 16e... Vilket jag inte kommer hinna göra. Dessutom tror jag att jag inte har hunnit sluta skolan när festivalen är, eftersom att sommarlovet är framflyttat en vecka.
Sucks. 
Mene. Får väl nöja mig med Siesta, P&L och antagligen både Hultsfredsfestivalen och Emmaboda

Det är förresten en kort vecka i skolan. Är ledig torsdag & fredag. Klassfest på onsdagkväll, gislaved på torsdag.
Sen blir fredag en tung dag. Begravning för farmor, och antagligen lokalfest för min fina sonja som fyllde 18 förra månaden. 
Får hoppas att min vän Martin följer med. Jag känner ingen i Gislaved längre, förutom Sonja då ja. 

Nä, ska ta tag i mitt liv tror jag. Är fint väder ute så drar nog en springrunda. Måste komma i form lite.
Sen ska jag plugga. Man har alltid någonting att plugga på. I mitt fall är det för tillfället naturvetenskap och
företagsekonomi som ligger högst på listan. Klarar nog det, om jag går in för det vill säga.
Tack och hej för mig.

söndagshäng

Efter en otroligt spännande och trevlig helg, innehållandes det mesta.
Dansande, krogbesök (förlåt om du läser detta mamma, men det var häftigt!), bilåkande, skrattande och massa kattgos.
Sitter och kollar på reprisen av melodifestivalen nu, missade den igår. Vet dock redan vem som vinner, och kan säga att visst, Eric är jättegullig men... kom igen. :( Kommer dock aldrig glömma när drillgruppen såg What's Up (hans gamla pojkband) i Vetlanda(?) för typ fem år sedan, haha! Eric vinkade till mig <3. Själv tycker jag att Swingfly skulle ha vunnit. Han är ju ashäftig!

Ska plocka ihop min pant nu, snabbstäda lite och diska klart det sista, sen kommer min vän Matthias och hämtar upp mig. Åker till willys, köper tjockismat och sätter oss hos hans pappa och sändagshänger med folk och godis. Låter helt okej alltså!
Ser inte fram emot nästa vecka, eller, på ett sätt gör jag det. Men på ett sätt gör jag inte det för fem öre. Usch.
Kommer bli så jobbigt, uschusch. Är inte ens säkert jag har pengar till att åka till Göteborg på lördag nu heller. 


Jaja, har ju iallafall min mustasch med mig.

09:31

Sitter i skolan en fredagmorgon som denna. Är trött, trött, trött men å så glad. Jag vet inte, men när känslorna sväller så ler man. It's a fact. Kan inte säga mer än så, men herregud alltså. 
Har aldrig kännt mig så fin, vacker och uppskattad som när du rör vid mig

Har iallafall naturkunskap just nu. Ska skriva lite om fossila bärnslen och sånt. Häftiga grejer, det roliga är dock att min lärare avslutade genomgången med "detta är ingenting ni behöver skicka in." Haha, åh gud, finns nog inga ord jag älskar mer än dom. Men tänkte eftersom att jag ska ta tag i mitt liv och skolgång och så, så är det lika bra att göra det. Om jag känner honom rätt så kommer vi få göra ett stort avslutningsarbete om allting ändå, så lika bra att få det gjort.
Satt uppe och pluggade halva natten igår, fick hjälp kan jag lova. En fin person. Han får mig att le.
Nu ska jag mäta el eller något. Hejdå.

rescue me

Idag är jag trött. Inte fysiskt, jag är trött psykiskt.
Trött på all press, stress, ångest och krav.
Jag är trött på människor, i allmänhet. Ingen specifik, utan bara själva mänskligheten. Förstår inte hur vissa personer kan vara så hemska mot andra, gång på gång, helt utan anledning. Säger inte att jag är världens bästa, men det finns värre än mig. Det är bevisat. Sen tycker jag så synd om människor, som blir utsatta för hemskheter, men sedan ser på sig själva som offer, hjälplösa kryp som inte är värda någonting.
Låt oss säga att jag blir utsatt för extrem mobbing, eller misshandel eller någonting. Är det bara jag som skulle bli så jävla arg på människorna som gjorde detta mot mig, så jag skulle kämpa hårt, länge och mycket för att ta mig längre i livet än vad de någonsin kommer komma? Är det bara jag som får ett sådant sug att visa att jag är så mycket bättre än de? Skärp er människor.

Även om jag känner ett allmänt hat mot mänskligheten, så finns det guldkorn i min vardag, likaså i många andras. Har få vänner som jag älskar mer än någonting annat, sitter i samma rum som några av de i skrivande stund. Ni betyder allt för mig. Även om jag kanske inte är så bra på att visa det, eller om det inte är ömsesidigt. Ni är finast i mina ögon. 

Och du, jag saknar dina fingertoppar. När de dansar på mina höftben som du tycker om så mycket. När du drar din hand genom mitt hår, dina mjuka pussar i min panna. Men de där fingertopparna. Så mjuka, så varsamma men ack så underbara.

RSS 2.0