bad day

Idag har det inte varit min dag. Inte alls. När jag var påväg hem efter skolan så kör Martinsson förbi och nämner att han ska till vimmerby. Great, tänker jag och hänger på och tänker köpa några baslinnen på lindex eller cubus nu när jag har fått pengar. Så, snabbt hem, sen iväg. In på cubus, hittar tre linnen (3 för priset av 2) och tänker, asbra, och när jag kommer till kassan så fungerar inte mitt kort! Så, hon säger att jag ska gå till bankomaten brevid affären och ta ut pengarna kontant istället. Men inte ens bankomaten kan läsa mitt kort?! Alltså, vafan händer liksom.

Åker iallafall hem till Hultsfred igen, är framme typ kvart i fem, inser att jag ska vara på möte borta på metropol vid fem. Martinsson är snäll och kör mig dit, kommer fram och är på mötet. Väl på mötet så inser jag att jag har låst in mina lägenhetsnycklar i lägenheten. Får ringa upp Angelica som fixar fram journumret som jag får ringa (observera att jag hatar att ringa folk jag inte känner), sen får jag ringa upp en snubbe till som fixar dit en vaktmästare. Får så gott som springa hem från willys (inte så långt, men ändå rätt långt. Kallt om inte annat). Sitta i trapphuset, sen kommer vaktmästaren äntligen efter typ en halvtimme. Bättre sent än aldrig, kan man ju tänka.

Så, jag kommer in, är allmänt assur, gör min gröt som jag hade peppat hela dagen, kollar lite på tv, så ringer en kompis och ber om flytthjälp. Går ner (ja, går.) till lilla torget, (det är en bit det med) och hittar inte ens huset jag ska flytthjälpa i. Så får ringa och be om vägbeskrivning när jag egentligen skulle gått typ 20 meter åt höger bara. Duktig Lisa. Så, springer upp och ner för trapporna där (han ska såklart flytta till översta våningen, men får hoppas på fin rumpa och fina lår efter det där). Sen efter nån timme så blir jag hemkörd iallafall och nu sitter jag här.

Men, ja. Alla dagar kan inte vara bra. Är fortfarande sur. Här är iallafall bilderna från singstar-underhållningen på lunchen!


Sara och Mimmi kör hårt!


"É de det här du kallar kärlek"


Annica och Hanna


Martin och Linnéa bjöd på sig själva med!


Publik! (Observera mitt självporträtt på väggen som det står McFly över!)


Det blev ett fint avslut med allsång till "We are all the winners".


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0