let it snow

Vaknade idag. Men det ovanliga är att, jag försov mig idag. Inte med fem eller tio minuter eller så, utan TVÅ TIMMAR. Hur lyckas man? Har försovit mig en gång tidigare i mitt liv. Julavslutningen i åttan. Då kom jag väl en kvart för sen. Eller nått. Men liksom, två timmar? Fan va dålig jag känner mig. Och min näthandel lektion slutar om typ, 45 minuter. Och om jag antar att Tobbe fortfarande är sjuk (han var sjuk igår) så jag hade inte fått så mycket gjort själv ändå, eftersom vi jobbar ihop. Men, ibland suger livet lite, och inte så mycket att göra åt det!

Nått som dock inte suger är att, jag skrev ju att det snöade igår, men trodde aldrig att det skulle lägga sig på marken, men när jag (väl) vaknade i morse så hade det gjort det! Inte så mycket, men lite! Och fint är det! Men har fortfarande vinterskor-problemet jag måste ta tag i! Ajajaj. Förlåt fötter, ni kommer frysa.

Hade förövrigt en väldigt konstig dröm inatt. Jag var typ värsta svarta fåret som drog med mig olycka överallt, (typ gjorde så att tigrar attakerade sovrummen och att sängar började brinna på barnhem) fast bil åkte vi, och så var vi på universeum-rundan bland fiskarna och fåglarna och det. Sen jagade en unge mig som jag kommer ihåg från min dagispraktik i femman typ. Bara för att han ville ha varm och "vanlig" mat. Dom fick tydligen kattmat (?) på deras dagis.

Anyway! Ska göra mig iordning nu och leta fram raggstrumporna.


Första snön + min katt som aldrig sett snö förut! :)


Kommentarer
Postat av: Chayenne

Naww, vilken söt katt! =)

Fin blogg du ;)

2010-10-21 @ 13:22:59
URL: http://hellsbelle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0